Go Back
+ servings
Kyllingepizza - den bedste Low Carb - KETO pizza med bund lavet af kylling

Kyllingepizza

Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

  • 250 g kyllingefilet
  • 60 g ost revet
  • 1 æg
  • 1 spsk Pofiber kan fint udelades
  • 1 tsk havsalt og peber friskkværnet
  • 125 g bøffelmozzarella eller almindelig mozzarella
  • 1 dl tomatsauce
  • frisk basilikum til pynt og evt. rucola og pesto til drys

Sådan gør du

  • Hak kyllingen groft og kør den til ”fars” i en foodprocessor. Du kan også købe færdighakket kylling.
  • Bland kyllingen med revet ost, æg, Pofiber, salt og peber.
  • Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir. Jo tyndere du smører den ud, jo mere ”sprød” bliver pizzaen.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag bunden i ca. 15 minutter, til den er gylden.
  • Fordel tomatsaucen og mozzarellaen ovenpå og kom pizzaen tilbage i ovnen i ca. 10 min til osten er smeltet og gylden.
  • Pynt med frisk basilikum og server med en grøn salat.