Go Back
+ servings
Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Sandwich med æggesalat

Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Keyword: Påskemad, Påskeopskrift
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

Boller (5-6 stk)

  • 150 g hytteost
  • 4 æg
  • 30 g smeltet smør
  • 2,5 dl Pofiber
  • ½ tsk havsalt
  • evt. græskarkerner til drys

Æggesalat (til 2 sandwich)

  • 4 hårdkogte æg
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1-2 tsk karry
  • evt. lidt gurkemeje for farvens skyld
  • 2 tsk æblecidereddike
  • evt. lidt sødning fx Sukrinmelis
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Blend hytteost og æg sammen til en homogen masse.
  • Rør smør, Pofiber og havsalt i.
  • Læg 5-6 klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir og glat evt bollerne lidt ud med en ske dyppet i vand eller med våde hænder.
  • Drys med græskarkerner, eller andre frø/kerner
  • Bag ved 190 grader i ca. 15 minutter, til bollerne er gyldne.
  • Hak æggene groft.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag til
  • Rør æggene i
  • Lad gerne æggesalaten trække på køl inden servering.
  • Halver to boller og kom æggesalat i, pynt med feldsalat eller anden salat. Gem de andre boller i køleskab eller fryser.