Gå tilbage
+ portioner
Mexicansk kødsovs på spidskål med cheddar, avokado og salsa. Perfekt KETO aftensmad

Mexicansk kødsovs

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Lækker men hverdagsvenlig kødsovs med alle de gode smage fra Mexico.
Udskriv

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm smør på panden og brun det hakkede oksekød heri. Drys med mexicansk krydderi, salt og peber og vend det hele godt rundt.
  • Tilsæt 1 dl oksebouillon og lad kødsovsen simre. Tilsæt evt. mere oksebouillon, indtil du synes, kødsovsen har rette konsistens.
  • Snit spidskål fint.
  • Skær avokado i tern eller lav guacamole.
  • Riv cheddar.
  • Server den mexicanske kødsovs på en bund af spidskål og top med revet cheddar, salsa, avokado og tomater.
  • Server lidt limebåde med også.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem