Go Back
+ servings
Gyros - opskrift på græske gyros i Low Carb/ KETO version

Gyros - den græske shawarma

Udskriv Pin
6
|
4 t

Ingredienser

  • 1 kg nakkefilet
  • 3 dl bouillon fx Herbamare
  • 3-4 spsk græsk krydderi
  • godt med salt

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 150 grader almindelig ovn.
  • Læg kødet i et ovnfast fad og fordel salt og det græske krydderi over det hele. Gnub det godt ind i kødet.
  • Hæld bouillon i fadet og giv det 3-4 timer, til kødet er så mørt, at det kan trækkes fra hinanden.
  • Træk kødet fra hinanden med to gafler og bland det med stegesafterne.
  • Server kødet i salatblade med tomat, rødløg og og den gode tzatziki. Drys med godt med salt.

Noter

Du kan også vælge at sætte temperaturen på ovnen lavere og langtidsstege i længere tid. Vi sætter den nogle gange så lavt som 65 grader og langtidssteger i 8 timer. Herefter slutter vi den af på grill, så overfladen bliver sprød og lækker.