Go Back
+ servings
Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Pandekage-toast med skinke og ost

Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

Hytteostpandekager (8-10 stk.)

  • 4 æg
  • 200 g hytteost
  • 2 tsk fiberhusk den gule eller 1 spsk loppefrøskaller eller Pofiber
  • salt
  • smør til stegning

Pandekage-toast (2 stk)

  • 4 hytteostpandekager
  • 4 skiver skinke
  • 2-4 skiver ost flødehavarti eller emmentaler er gode valg her
  • lidt tørret oregano

Sådan gør du

Hytteostpandekager

  • Blend hytteost med æg med stavblenderen.
  • Tilsæt husk/loppefrøskaller og blend igen.
  • Steg som pandekager i smør eller kokosolie på panden.
  • Opbevar i køleskab eller fryser med madpakkepapir imellem.

Pandekage-toast

  • Læg skinke og ost på to af hytteostpandekagerne og drys med oregano. Læg herefter den anden pandekage ovenpå.
  • Varm dem som toast i din toaster eller steg dem på panden under låg og vend dem så osten smelter godt.
  • Server gerne med lidt salat, aka 'alibi-grønt' til. En klat sennep gør dem heller ikke ringere.