Go Back
+ servings
Kyllinge_nachos - eller kylling med nachostopping. KETO nachos.

Kyllinge-nachos

Ret: Aftensmad
Køkken: TexMex, Mexicansk
Keyword: Keto
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2
De gode smage fra nachos i en proteinrig, Low Carb version.
Udskriv

Ingredienser

  • 260 g kylling
  • ½ tsk røget paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk koriander
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk syltede jalapenos
  • 100 g cheddar revet
  • 2 tomater store og modne
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 rødløg finthakket
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 0,5 tsk salt
  • limesaft en smule

Tilbehør

  • frisk koriander
  • avokado i skiver eller lavet til guacamole
  • cremefraiche 38%

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær kyllingen i strimler eller tern.
  • Læg kyllingen i et ovnfast fad.
  • Bland krydderierne sammen i en lille skål og drys dem over kyllingen.
  • Lav en salsa af finthakkede tomater, løg, hvidløg og krydderier.
  • Fordel salsaen over kyllingen og drys evt. med syltede jalapenos.
  • Drys med ost.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter til kyllingen er gennemstegt og osten er gylden på toppen.
  • Server med avocado eller guacamole, en klat cremefraiche og et drys frisk persille eller koriander.