Gå tilbage
+ portioner
Vietnamesiske kødboller - opskrift på krydrede kødboller med inspiration fra Vietnam

Vietnamesiske kødboller

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

Vietnamesisk dressing

Vietnamesisk salat

Drys

Sådan gør du

  • Hak citrongræs og forårsløg fint og bland det sammen med resten af ingredienserne.
  • Form farsen til kugler og steg dem på en pande i rigeligt kokosolie.
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Salat

  • Riv kinaradise, gulerødder og squash i strimler med et juliennejern.
  • Skær rødløg i både
  • Vend alle grøntsagerne i dressingen og anret salaten i skåle med kødbollerne.
  • Drys til sidst med hakkede peanuts, mynte og koriander på toppen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem