Go Back
+ servings
Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg

Flæskestegssandwich

Udskriv Pin
Snasket og lækker - men glutenfri & Low Carb
4
|
40 min

Ingredienser

Boller (4 store stk)

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smør smeltet
  • 2,5 dl pofiber
  • 1 tsk salt
  • Lidt sesamfrø

Fyld

Sennepsmayonnaise

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend æg med hytteost til en jævn konsistens.
  • Rør smør, salt og pofiber i.
  • Fordel dejen i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Glat evt. dejen ud med fugtede fingre og drys med sesamfrø.
  • Bag i ca. 15 minutter.
  • Skær skiver af flæskestegen. Hvis du synes, kan den lige lunes lidt i ovn.
  • Rør mayo og sennep sammen og smag til.
  • Halver bollerne og smør dem med sennepsmayo.
  • Læg et par skiver flæskestege på hver underbolle.
  • Fordel rødkål og agurkesalat ovenpå og læg overbollen på.