Go Back
+ servings
Tyrkisk pizza med krydret oksekød og chilidressing - opskrift på den lækreste Keto pizza

Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing

Ret: Aftensmad, Frokost, Pizza
Køkken: Tyrkisk
Keyword: Keto, Low Carb, Familiemad, Pizza, Frokost
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
Kalorier: 618.2kcal
Udskriv

Ingredienser

Fathead pizzabund

  • 50 g flødeost naturel
  • 150 g mozzarella revet
  • 1 æg
  • 18 g Pofiber reklamelink
  • 0,5 tsk salt

Krydret oksekød

  • 200 g hakket oksekød
  • 50 g løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 0,5 dl vand
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 2 tsk spidskommen
  • 1,5 tsk koriander
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk kanel
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Topping

  • frisk persille og mynte
  • 15 g rødløg
  • 100 g cherrytomater
  • citronsaft

Dressing

  • 100 g græsk yoghurt eller cremefraiche
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 2 tsk harissa
  • lidt salt og friskkværnet peber friskkværnet

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Smelt flødeost og mozzarella i en gryde.
  • Tag gryden af varmen og rør resten af ingredienserne i.
  • Del dejen i to og tryk den flad og evt. aflang på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Smelt smørret på en pande og sauter løg og hvidløg, til de er klare i farven.
  • Tilsæt kød og krydderier og brun det godt af.
  • Hæld vandet på og lad det koge væk.
  • Smag til.
  • Fordel kødet på pizzabundene og sæt bagepladen i ovnen i 10-15 minutter, til dejen er gylden.
  • Rør imens en dressing af yoghurt/creme fraiche, harissa, hvidløg, salt og peber.
  • Snit rødløget fint og skær tomaterne i kvarte.
  • Fordel grøntsager og krydderurter på pizzaerne og server med dressingen.