Go Back
+ servings

Kylling Alfredo (med spidskål)

Ret: Tilbehør, Frokost
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4
Kalorier: 662.17kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 600 g spidskål ca. 2 stk
  • 150 g bacon
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 30 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 2,5 dl fløde
  • 150 g parmesanost revet
  • salt og friskkværnet peber
  • ¼ tsk stødt muskatnød

Sådan gør du

  • Snit spidskål så fint du kan og sæt den til side.
  • Skær kyllingeinderfileter og bacon i mindre stykker og steg dem i en sauterpande, til kyllingen er gennemstegt og baconstykkerne sprøde.
  • Tag begge dele af panden og læg dem til side, men lad baconfedtet blive i panden.
  • Put smør og hvidløg ned i panden. Steg det et par miutter og tilsæt så piskefløden. Lad det koge op og simre i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt herefter revet parmesan og rør godt, imens sovsen bliver tyk. Smag til med salt, friskkværnet peber og muskatnød.
  • Hæld det fintsnittede spidskål og de stegte kylling- og baconstykker ned i sovsen og vend det hele godt rundt. Server.