Go Back
+ servings
Grønne chaffler - opskrift på de populære chaffler med spinat og persille

Grønne chaffler

Udskriv Pin
6 styk
|
20 min

Ingredienser

  • 4 æg
  • 140 g revet ost fx cheddar
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • lidt friske urter jeg brugte bredbladet persille og en smule basilikum
  • 1-2 spsk Pofiber kan udelades
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Blend æg med spinat og urter, til du har en ensartet grøn masse. Jeg blendede med stavblenderen.
  • Rør ost, Pofiber og salt i.
  • Opvarm vaffeljernet og bag chafflerne heri. Vær opmærksom på at de skal have ret længe. Mit vaffeljern (Tefal Snack Collection) lyser selv grønt, når de er færdigbagte og det er altså længder senere end jeg intuitivt ville tro, de skulle have.