Gå tilbage
+ portioner
Kylling satay med peanutdip - dejlig opskrift på lækre kyllingespyd med krydret dip med kokosmælk og peanutbutter

Kylling Satay med peanutdip

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 3
En smag af Thailand. Mør kylling med lækker peanutdip.
Udskriv

Ingredienser

Marinade

Peanutdip

Topping

  • frisk koriander
  • lime
  • peanuts

Sådan gør du

Peanutdip

  • Kom alle ingredienser til saucen i en gryde og varm det op til det er en homogen masse. Smag til og juster evt. med ekstra vand, hvis saucen er for tyk.

Kyllingespyd

  • Bank kyllingefileterne lidt tyndere og del hvert kyllingebryst i tre.
  • Bland ingredienserne til marinaden sammen og hæld det i en frysepose.
  • Tilsæt kyllingen og sørg for, at marinaden bliver fordelt godt på kyllingen. Lad kyllingen marinere i et par timer i køleskabet eller natten over.
  • Lad saucen køle ned.
  • Sæt kyllingen på spyd og steg spyddene i lidt kokosolie.
  • Hak peanuts og koriander og drys over spyddene inden servering.
  • Server med den lækre asiatiske spidskålssalat.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem