Go Back
+ portioner
Hverdagswok med oksekød og bønner - opskrift på sund og nem hverdagsmad

Hverdagswok med oksekød og bønner

Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Keyword: Low Carb, Hverdagsmad, Bønner, LCHF, børn, Oksekød, wok, stir fry
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
Kalorier: 461.4kcal
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær kødet i tern.
  • Nip enderne af bønnerne og halver dem. Blancher dem evt. kort ved lige at overhælde dem med kogende vand og derefter med koldt vand.
  • Skær peberfrugt og rødløg i mindre stykker også.
  • Opvarm smør eller kokosolie sammen med sesamolie på en stor pande eller wok og svits rødløg, bønner og peberfrugt heri.
  • Tilsæt kødstykkerne og rod godt rundt. Hæld soja på og lad det stege med, til det er dampet af.
  • Smag til med salt og peber og server med lidt sesamfrø og frisk koriander.