Go Back
+ servings

Okonomiyaki

Udskriv Pin
4
|
20 min

Ingredienser

  • 300 g spidskål
  • 4 forårsløg
  • 6 æg
  • 2 spsk mandelmel
  • 2 spsk kokosfibermel
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 2 spsk soja/tamari
  • 1 spsk sesamolie
  • ½ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • smør til stegning
  • fx mayo og chilisauce og lidt ekstra forårsløg til topping

Sådan gør du

  • Snit spidskål og forårsløg fint.
  • Pisk æg med resten af ingredienserne og vend kål og forårsløg i, så det bliver dækket godt.
  • Steg massen i smør ved middel varme. Det er lettest at håndtere med flere små pandekager end én stor.
  • Server med ekstra forårsløg på toppen og med mayo og chilisauce. Evt. lidt soja til.