Go Back
+ servings
Caprese med melon og parmaskinke - dejlig, frisk sommersalat opskrift

Caprese med melon og parmaskinke

Udskriv Pin
Den lækreste sommersalat, du kommer til at spise i år!
4
|
20 min

Ingredienser

  • 250 g tomater jeg brugte de der små aflange San Marzano-tomater
  • godt med frisk basilikum
  • 1 cantaloup melon eller anden melon
  • 2 kugler frisk mozzarella
  • 80 g parmaskinke
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i halve eller kvarte.
  • Pluk bladene af basilikum.
  • Fjern kernerne i midten af melonen og skær kødet i tern.
  • Bland det hele i et stort serveringsfad.
  • Riv stykker af mozzarellaen og fordel dem i salaten.
  • Riv stykker af parmaskinke og fordel dem i salaten.
  • Stænk olivenolie over og drys let med salt og peber.
  • Server med ekstra olivenolie, salt og peber til selvbetjening.