Go Back
+ servings
Stegt squash med pinjekerner og urter - lækker og frisk grøntsagsret

Stegt squash med mynte, basilikum og pinjekerner

Ret: Tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 1 lille håndfuld mynte
  • 1 lille håndfuld basilikum
  • 20 g ristede pinjekerner
  • 2 spsk balsamico
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær squash i skiver af ca. ½ cm tykkelse.
  • Steg skiverne i smør, til de har fået god farve på begge sider. Steg dem evt. over to gange, hvis der ikke er plads til alle på en gang.
  • Hak hvidløg fint.
  • Hak kapers og krydderurter og bland det sammen.
  • Tilsæt krydderurteblandingen og balsamico når squashskiverne er gyldne og krydr med salt og peber.
  • Drys pinjekernerne over ved servering.