Go Back
+ portioner
Bøfsandwich - opskrift på Keto-venlig bøfsandwich

Bøfsandwich

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
En klassiker i Keto-forklædning
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød
  • 1 løg i skiver

Brun sovs

  • 1 dl fløde
  • 2 dl okse bouillon
  • 2 tsk worcestershiresauce
  • 1-2 spsk sukkerfri ketchup (reklamelink)
  • 2 tsk dijonsennep
  • evt. fibersirup gold eler anden sødning (reklamelink)
  • salt og friskkværnet peber
  • et par dråber kulør

Topping

Sådan gør du

  • Form kødet til hakkebøffer.
  • Smelt en klat smør på en pande og steg bøfferne i et par minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Læg bøfferne til side et øjeblik.
  • Smelt evt. lidt ekstra smør på panden og steg løgene til de bliver bløde og lysebrune ca. 5 minutter. Læg løgene hen til bøfferne.
  • Hæld bouillon, sennep, ketchup og fløde på panden og kog op. Smag til med salt, peber, worcestershiresauce og evt. lidt sødning. Lad saucen tykne lidt og giv den et par dråber kulør.
  • Kom bøfferne ned i saucen og lad det småsimre i et par minutter.
  • Anret fx på en bund af rucola og top med remoulade, ketchup, rødbede, lidt syltede agurker og de bløde løg.