Go Back
+ servings
Mexicansk blomkål - virkelig lækker opskrift med blomkål

Mexicanske blomkål (à la mexicanske majskolber)

Ret: Tilbehør
Køkken: TexMex, Mexicansk
Keyword: Keto, Low Carb
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Virkelig lækkert tilbehør med blomkål.
Udskriv

Ingredienser

  • 1 blomkål delt i mindre buketter
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk salt
  • ca. 2 spsk olivenolie

Dressing

  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1-2 spsk limesaft
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk chipotle eller chilipulver
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber

Topping

  • 100 g feta
  • frisk koriander
  • evt. mere limesaft

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Bland paprika, hvidløgspulver og salt sammen med olien og vend blomkålen i det.
  • Fordel blomkålen i et ovnfast fad, og bag i ca. 20 minutter, til blomkålen er blevet lidt brun i kanterne.
  • Blend alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
  • Dryp dressingen over blomkålen og smuldr fetaen ovenpå.
  • Server med frisk koriander og evt. mere limesaft.