Gå tilbage
+ portioner
Omelet med oksekød og spidskål - lækker Keto frokost

Åben omelet med oksekød og spidskål

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 1
Udskriv

Ingredienser

  • 2 æg
  • 30 g revet ost fx cheddar, emmentaler eller hvad du kan lide
  • 100 g kødrest fx oksemørbrad (alle slags kød kan bruges)
  • 50 g spidskål snittet
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 g smør til stegning

Sådan gør du

  • Pisk æg med ost og salt og peber.
  • Opvarm smør på en pande og steg æggemassen heri. Skru ned og lad den sætte sig.
  • Vend elegant omeletten, så den bliver stegt på begge sider. Det er nemt nok med to spateler.
  • Anret den åbne omelet på en tallerken og fordel spidskål og skiveskåret kødrest ovenpå.
  • Drys med salt og peber og server.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem