Gå tilbage
+ portioner
Lakserillette med edamamos - opskrift på dejlig forret eller frokost

Lakserillette med edamamepuré

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 6
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g varmrøget laks brækket i mindre stykker
  • 100 g koldrøget laks skåret i små tern
  • 2 spsk rygeost gerne den fra Meyers på 20%
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 2 spsk hakket dild
  • 100 g fennikel til pynt/knas ovenpå

Edamamepure

  • 300 g edamamebønner
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 spsk olivenolie
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • vafler/chafler/blinis eller andet at servere på

Sådan gør du

  • Rør rygeost og cremefraiche godt sammen.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.

Edamamepure

  • Optø edamamebønnerne og blend dem til en cremet mos med cremefraiche og olie og smag til med salt og peber og citronsaft.
  • Snit fennikel helt fint på et mandolinjern og læg det i isvand.
  • Anret edamamemosen på vaffel/chaffel/blinis eller direkte på tallerken og fordel lidt lakserillette og fennikel ovenpå. Drys med ekstra dild før servering.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem