Gå tilbage
+ portioner

Chicken & Waffles

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
En kendt sydstatsfavorit, som jeg her har Keto-ficeret. Velbekomme.
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g kyllingelår udbenet, eller kyllingebryst
  • 0,5 tsk løgpulver
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk paprika
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 1 tsk salt og friskkværnet peber
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 60 g flæskesvær knuste, det skal være de poppede, dvs. dem uden fedtkant eller mandelmel
  • 2 chaffler
  • 2 dråber Hotsauce fx Tabasco
  • fibersirup gold reklamelink

Sådan gør du

  • Bland alle krydderierne sammen i en frysepose.
  • Skær kyllingen i strimler og bland dem sammen med krydderierne.
  • Lad kyllingen marinere i et par timer.
  • Pisk æg og kærnemælk sammen i en skål eller en dyb tallerken.
  • Kom mandelmel eller knuste flæskesvær i en anden skål eller dyb tallerken.
  • Vend kyllingestykkerne i 'mel' (dvs. flæskesvær eller mandelmel) først, så kærnemælk og så mel igen.
  • Steg kyllingen i smør på en pande til den er gennemstegt og sprød.
  • Server med chaffler og dryp hotsauce og evt. SukrinSirup over inden servering.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem