Go Back
+ servings
Salat Bowl med rosmarinkylling

Salat med rosmarinkylling

Ret: Frokost
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2
Skøn og mættende frokostsalat, som ikke tager mange øjeblikke at lave. 
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet
  • 6 skiver bacon
  • 1 spsk friskhakket rosmarin
  • 150 g små tomater
  • 1 avokado
  • blandet salat
  • brøndkarse kan udelades

Vinaigrette med rosmarin

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • evt. 1 tsk sødning fx Sukrin Gold
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk finthakket rosmarin

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en pande og læg den til side et øjeblik.
  • Drys kyllingen med salt og hakket rosmarin og steg den på panden ved middel varme i baconfedtet i ca. 10 minutter, til den er gennemstegt.
  • Lad kyllingen hvile lidt, inden den skæres ud.
  • Bland salaten med brøndkarse.
  • Skær avocadoen i skiver eller tern.
  • Halver tomaterne.
  • Rør eddike, sennep og sødning sammen og rør olien i. Smag til med salt og peber.
  • Anret salaten og server med dressingen.