Gå tilbage
+ portioner
Rabarbersuppe med ingefær og rødløg

Rabarberchutney med ingefær

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 1 glas
Udskriv

Ingredienser

Versioner, tilsæt evt. lidt:

Sådan gør du

  • Skær rabarberne i skiver af 1-2 cm.
  • Pil og skær rødøget i smalle både.
  • Hak ingefær fint.
  • Svits rabarber og rødløg i smør i en gryde.
  • Tilsæt Sukrin Gold, ingefær (og evt. chil/rosmarin/rosiner) samt eddike.
  • Lad det koge op og dernæst småsimre uden låg i 20-30 minutter, til det tykner. Rør lidt undervejs.
  • Lad chutneyen køle lidt af og kom den dernæst i et skoldet glas.

Noter

Kan holde sig 2-3 uger på køl. 
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem