Gå tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Ernæringsmærke
–
+
portioner
Rabarberchutney med ingefær
Samlet tid:
30
minutter
Antal:
1
glas
Udskriv
Ingredienser
300
g
rabarber
2
rødløg
1
spsk
smør
1
cm
ingefær
2
spsk
Sukrin Gold
2-3
spsk
æblecidereddike
eller hvidvinseddike
Versioner, tilsæt evt. lidt:
tørret rosmarin
chili
eller sambal oelek
lakridspulver
Sådan gør du
Skær rabarberne i skiver af 1-2 cm.
Pil og skær rødøget i smalle både.
Hak ingefær fint.
Svits rabarber og rødløg i smør i en gryde.
Tilsæt Sukrin Gold, ingefær (og evt. chil/rosmarin/rosiner) samt eddike.
Lad det koge op og dernæst småsimre uden låg i 20-30 minutter, til det tykner. Rør lidt undervejs.
Lad chutneyen køle lidt af og kom den dernæst i et skoldet glas.
Noter
Kan holde sig 2-3 uger på køl.