Gå tilbage
+ portioner
Grillet spidskål

Grillet spidskål med citronskal og feta

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

  • 1-2 spidskål
  • 30 g smør eller olivenolie
  • 1-2 øko-citron skal og saft herfra
  • 100 g feta eller rygeost
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær spidskålen i fire lige store stykker på langs.
  • Smelt smørret ved lav varme i en kasserolle og smør det ind i spidskålene.
  • Kom citronskal og -saft over, krydr med salt og peber og grill spidskålene på alle sider på grillen, til de har fået flotte grill-striber.
  • Lad dem afkøle.
  • Læg spidskålene på et fad og drys med smuldret feta.
  • Server evt. ekstra feta ved siden af til høflig selvbetjening.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem