Gå tilbage
+ portioner
Mørbrad a la creme

Mørbrad à la crème

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Afpuds mørbraden for sener og fedt.
  • Skær mørbraden i bøffer af ca. 2 cm tykkelse, tryk dem evt. lidt fladere med håndfladen.
  • Skær løgene i skiver og champignonerne i tern.
  • Skær baconen i mindre tern og steg dem sprøde på en pande. Læg til side et øjeblik.
  • Kom mørbradbøfferne på panden og brun dem godt af i baconfedtet. Krydr med salt og peber.
  • Læg bøfferne i et ovnfast fad.
  • Kom evt. lidt mere fedtstof på panden og tilsæt svampene, lad dem brune let og smide noget væske.
  • Skru lidt ned for varmen og tilsæt løg og timian og lad løgene blive bløde.
  • Tilsæt vand, fløde, sennep og eddike og lad saucen koge op og tykne let.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt sødning, eddike eller sennep.
  • Hæld saucen over mørbradbøfferne.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 10 minutter, til bøfferne er gennemstegte.
  • Foretrækker du at lave dem færdige på panden, kommer du bare bøfferne tilbage i panden og lader dem simre med i saucen i nogle minutter.
  • Drys med den sprøde bacon inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem