Gå tilbage
+ portioner
Broccolivafler med hytteost, avokado og radise

Broccolivafler med hytteost og radiser

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2 personer
Udskriv

Udstyr

Ingredienser

Broccolivafler (4 stk)

  • 180 g broccoli
  • 2 tsk løgpulver
  • 3 æg
  • 2 spsk Pofiber
  • 100 g ost fx cheddar
  • salt og friskkværnet peber

Topping

  • 180 g hytteost
  • 50 g radiser
  • 50 g avokado
  • 2 spsk krydderurter fx persille, karse, purløg
  • 1 håndfuld ærtespirer eller lidt finthakket rucola
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Broccolivafler

  • Skær broccolien i små buketter og kom dem i foodprocessoren. Hak dem fint.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og blend til du har en grøn dej.
  • Varm vaffeljernet op og steg til vaflen er gennembagt. Det tager en god rum tid. Klistrer de til vaffeljernet, er de ikke færdigbagte.
  • Fortsæt til du ikke har mere dej.

Servering

  • Server vaflerne med hytteost, avokado i skiver og tyndtskårede radiser. Drys med krydderurter og ærtespirer/rucola.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem