Gå tilbage
+ portioner
Kylling i pancetta

Kylling i pancetta

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 50 g pancetta i skiver (eller bacon)
  • 2 stk porre
  • tørret timian
  • 1,5 dl tør hvidvin
  • salt og friskkværnet peber
  • 20 g smør

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Skær porrerne i tynde skiver og fordel dem i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber og hæld hvidvinen over.
  • Halver pancettaskiverne.
  • Drys kyllingen med salt og peber og pak dem ind i panchetta. Skiverne kan fint nøjes med at være på toppen.
  • Læg kyllingen ovenpå porrerne, kom en klat smør ovenpå og sæt fadet i ovnen.
  • Bag i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Giv dem evt. et par minutter på grillfunktion til sidst, hvis pancettaen er for bleg.
  • Server fx med dampet broccoli hvis der er brug for mere tilbehør eller se de mange forslag under opskriften.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem