Gå tilbage
+ portioner
Stegt kål med spejlæg

Stegt kål med spejlæg

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2
Krydret med hvidløg og piment d’espalette
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pil skalotteløgene og halver dem på den lange led.
  • Riv hvidløget.
  • Bræk eller skær kålen i mindre stykker og fjern de grove stængler.
  • Opvarm en pande tilden er meget varm og læg skalotteløgene på med skæresiden nedad.
  • Lad dem stege til de er blevet let brankede og møre. Læg dem til side et øjeblik.
  • Tilsæt smør eller olie til panden og tilsæt hvidløg, lad det stege et øjeblik til det dufter.
  • Tilsæt kålen og lad det stege med til det er blevet lidt mørt. Drys med salt og peber.
  • Fordel kålen på to tallerkner sammen med skalotteløgene.
  • Kom en klat smør på panden og slå æggene ud og steg dem til hviden er fast. Drys med salt og peber og top kålen med spejlæggene.
  • Giv det hele et godt drys piment d’espalette eller lidt chiliflager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem