Gå tilbage
+ portioner
Kyllingefrikadeller med ingefær og chili

Kyllingefrikadeller med ingefær og chili

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 8 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g hakket kyllingekød
  • 1 æg
  • 100 g squash
  • 2 tsk ingefær friskrevet
  • rød chili
  • frisk koriander
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 nip cayennepeber
  • 10 g kokosolie uden smag til stegning

Sådan gør du

  • Riv squash og knug væden ud af den.
  • Rør alle dele sammen i en skål til en våd fars.
  • Form 8 flade frikadeller.
  • Opvarm kokosolie på panden og steg frikadellerne heri, til de er brune på ydersiden og gennemstegte i midten. Det tager en 8-10 minutter.
  • Opbevar i køleskab og brug dem som proteinkilde til morgenmad eller i madpakken
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem