Wokstegte grøntsager med andebryst


Denne opskrift med andebryst med wokstegte grøntsager er en dejlig og lidt anderledes måde at spise and på. Tit forbinder vi and med Mortens aften eller jul, men and smager jo dejligt året rundt. Og denne opskrift med andebryst og wokstegte grøntsager kan du spise hele året. Den har et dejligt thai-agtigt præg og er på den måde lidt moderne, i mangel på bedre ord.

Wokstegte grøntsager med andebryst

Wokstegte grøntsager med andebryst

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Print Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Wokstegte grøntsager

Soja-dressing

Drys

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Snit skindet på andebrysterne i ruder og gnid dem godt med salt og peber.
  • Brun andebrysterne i lidt kokosolie på panden (eller wokken) i 3-4 minutter på skindsiden og herefter 1-2 minutter på den anden side.
  • Læg dem i et smurt ovnfast fad og put dem i ovnen og lad dem stege, til de er rosastegt ca. 10-12 minutter.

Wokstegte grøntsager

  • Snit rødkål fint og skær broccoli i små buketter. Snit forårsløg.
  • Hak hvidløg og chili fint.
  • Rør sojasauce sammen med sesamolie, ingefær, hvidløg og chili i en lille skål.
  • Opvarm kokosolie i wokken og svits broccolibuketterne heri. Tilsæt rødkål og forårsløg og lad dem stege med et par minutter.
  • Anret grøntsagerne på to tallerkener og dryp soja-dressingen over.
  • Skær andebrystet i skiver og server med grøntsagerne.
  • Drys til sidst med sesamfrø, salt og peber.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem hverdagsmad med and

Denne opskrift på wokstegte grøntsager med andebryst er også et fint eksempel på nem og hurtig hverdagsmad bestående af kød og grøntsager. Rødkål er en grøntsag, jeg godt synes, det kan være lidt svært at få brugt i andet end de lidt traditionelle lune rødkålssalater, men her har jeg brugt den i en moderne, thai-inspireret wokret.

Grøntsagerne får smag fra den lækre sojadressing, som er smagt til med sesamolie, hvidløg, chili og ingefær og det er altid bare en vindende kombination.

Opskriften er oprindeligt fra min bog Keto på 4 uger (side 172). Mangler du en god og nem bog om Keto, er den stadig dejlig at give sig i kast med,

Foto: Columbus Leth til Keto på 4 uger

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Wokstegte grøntsager med andebryst”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?