Weekendmorgenmad i luksusudgaven


Jetlag spøger stadig, og tre ud af fire familiemedlemmer har stadig øjne så store som tekopper, når klokken slår 5. Og da min søster kl. 4 i nat gjorde sin fordrukne entrée og crashede på vores sofa (hun bor i Norge, ankom i går og havde været ude med veninderne) virkede det lidt brutalt at gå ned og vække hende en time senere. Så ungerne blev pacificeret i deres soveværelse ovenpå med deres Nintendo, og jeg lå i sengen og læste op på alle de blogs, som jeg ikke når omkring i det omfang, jeg gerne ville. Jeg fik læst alle indlæg hos både Sveske og Klummefabrikken, fra imens jeg ferierede i Thailand, og det var hyggelig læsning. Og det gik op for mig, at jeg er nødt til at få ryddet op i mit blogfeed, for jeg følger alt for mange blogs, som jeg alligevel aldrig læser. Og de fylder så meget, at jeg misser dem, jeg faktisk gerne vil læse. Fx var det derfor gået min næse forbi, at Anne (paaskrump.dk) var begyndt at blogge igen, selvom jeg oven i købet tror, hun har fortalt mig det. Men det er jo som om, at hvis det ikke er i ens blogfeed, så er det nok, fordi det ikke findes. Well, jeg kom i hvert fald vidt omkring.

Ellers er lørdag for mit vedkommende startet med ondt i maven. Jeg ved ikke hvorfor. For meget chokolade til X-Factor i går, måske. Eller noget andet. I hvert fald er det lidt synd for mig, og derfor fortjente jeg noget forkælelse. Og det blev i form af denne morgentallerken.

Det er en omelet af tre æg med kokosmælk, kanel, kokossukker og loppefrøskaller serveret med friske bær og granatæble (rester fra fotodag), kokos og macadamiasmør. Fandme i orden morgenmad, dér!

Men jeg har stadig ondt i maven…

I mine børns liv er det til gengæld en stor dag, for der kommer MGP i aften. Mine børn så det for første gang sidste år, og nu hvor de er startet i skole, kan jeg mærke, at det bare er vildt vigtigt, at man ser det, så man kan tale med om det henne i skolen. Men fordi jeg er begavet med børn, der ikke kan holde sig vågne længere end til 19.30, om deres liv så afhang af det, betyder det, at de skal sove eftermiddagslur for at kunne holde sig vågne til kl. 22.00. Og det passer mig sådan set udmærket. Så rolig dag coming up!

Men apropos MGP. Der er vel forventning om, at man disker op med lidt lækkert til sådan en event. Hvad er der på snackmenuen hjemme hos jer?   

PS: Hvem vil være nr. 3000, der liker Madbanditten på Facebook? Anyone? Ellers kan du overveje, om du vil være nr. 600, der joiner LCHF-forum.

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Weekendmorgenmad i luksusudgaven”

Skriv en kommentar

 1. Jetlag…hader det møg. Føler med dig.

  Vi er ikke helt nået til MGP alderen endnu. Bertram så godt nok i morges, at det kommer i aften, men når han råber til Ronja “Der kommer MGP i aften”, så er det fordi han tror, MGP sangen bliver vist hehe. Jeg lader ham blive i uvisheden lidt endnu, og venter til næste år.

  God aften til jer, og held og lykke med det jetlag der.

  Svar
 2. Vi bagte en portion LCHF-kokosmakroner i går, der desværre blev alt alt for søde til vores smag. Så i dag vil jeg hakke dem og blande dem i en usødet flødeis sammen med en plade 85% chokolade. Det bliver vores dessert efter MGPizza med bacon og pølser:)
  Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor DR sender MGP så sent. Det er trods alt et børneprogram. Jeg tvivler også på at min datter kan holde sig vågen til den bitre ende. Men vi prøver og det skal nok blive hyggeligt uanset!

  Svar
 3. Tillykke med de 3000 likes. Har gået og luret på det. Sejt!

  Er ikke nået til MGP-menuen endnu. Måske en gang 100 % ikke-lchf-fastelavnsboller. Ja, du spurgte. Jeg svarede :D :D :D.

  Svar
 4. Mine unger så også MGP da de var mindre. Åh, det var så hyggeligt.. Min datter brugte det virkelig meget i sin leg. Hende og veninderne lavede shows med glimmer og glitter, mimede til sangene osv. Det var så sødt :)
  Jeg skal snack’e en (ægge)pandekage med flødeskum, chokoladesovs og hindbærcoulis i aften; det er mindst 1000 år siden jeg har fået det. Den står på Crossfit i formiddag, så der skal masser af fedt og protein indenbords senere!
  Laver du selv macademia smør eller hvodden…? :)

  Svar
 5. Lækkert lækkert. Her stod den på käsoplätter og greenie :-)
  Vi skal naturligvis også se MGP i aften, og ungerne har bestilt Drømmekage (i sund udgave) og jordbærsoftice (smoothie).
  Hav en dejlig dag. Håber mavepinen forsvinder hurtigt!

  Svar
 6. Hjemmelavet bananis med tilbehør :) (fx hj lavet chokolade sovs)
  Ismaskinen er et hit!!!

  2 meget modne bananer
  2 dl fløde
  1 del upast mælk
  Vanilje
  Evt palmesukker

  Det hele piskes sammen og i maskinen

  Nam nam 30 min senere

  Svar