Vores nytårsmenu 2016


Okay, okay. Flere af jer har spurgt, om jeg vil afsløre vores menu til nytår i år, og jeg har været lidt tilbageholdende med at svare, for mine gæster læser jo med, for pokker, og der må jo gerne være lidt overraskelser. Men men, nu afslører jeg den alligevel.

Vi bliver 15 i år. Ni voksne og seks børn i alderen 3-11 år.

I modsætning til de andre år, kommer vi i år til at køre afslappet stil med buffet(er).

Børnene gider ikke sidde lige så længe ved bordet, som de voksne gør, så selvom de er så hjertens velkomne til at spise med af de voksnes hovedret, sørger vi også for, at de kan spise sig mætte i “forretsbuffeten”. Herefter dribler ungerne rundt og laver andre ting eller laver “biograf” i vores soveværelse, imens de voksne fortsætter ved bordet.

Jeg starter forberedelserne i køkkenet i dag, og jeg glæder mig, fordi jeg elsker det. Ja, det er en arbejdsskade, tænker jeg. Du kan selvfølgelig følge forberedelserne på Snap (janefaerber), og hvis jeg husker det, skal jeg lægge lidt på min IG-story også.

Men lad os se på menuen:

Nytårsmenu 2016

Nytårstale:

Forretsbuffet (+ noget til ungerne)

Hovedret

  • grillet Black Angus ribeye
  • hasselback kartofler
  • bordelaisesauce
  • salat med grønkål, pære og valnødder med sennepsvinaigrette
  • grøn bønnesalat med tahindressing og dukkah
  • bagte, marinerede jordskokker (fra Emma Martinys første bog)
  • brød og dip fra forretsbuffeten

Ostebord

  • Lagret Comté
  • Lagret Emmentaler
  • Æblerøget cheddar
  • Tallegio
  • Morbier
  • Vesterhavsost
  • tilbehør: brød, honning, måske lidt honningristede nødder

Dessert

Senere

  • sjusser
  • chips og snacks
  • diverse uanstændigheder

Jo tak, jeg glæder mig! Ikke mindst til at hygge mig med alle de gode mennesker, som jeg hvert år skåler det nye år ind med. Jeg er ikke et specielt traditionsbundet menneske, men lige netop denne tradition holder jeg utroligt meget af.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Vores nytårsmenu 2016”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane
    Det lyder bestemt lækkert. Jeg tænker lidt på hvordan du tackler det med kartoflerne. Det er da ikke sådan rigtig LCHF eller? Kan se det er på flere steder.
    Linda

    Svar
    • Nej kartofler er ikke LCHF. Jeg spiser dem ind imellem. Mest faktisk fordi jeg synes, det er svært for mig ikke at få for få kulhydrater. Men jeg er faktisk ikke så vild med kartofler og har aldrig været det, så det er mest høflighedsspisning. I morgen er jeg jo vært og maden serveres på buffet, så der går jeg bare udenom dem og spiser salaterne i stedet. :)

      Svar
  2. Det lyder bestemt ikke tosset!! Håber du/I får en rigtig dejlig nytårsaften. Glæder mig til at følge dig og alle de mange lækre retter i det nye år ? ???????

    Svar