Vores nytårsmenu 2016


Okay, okay. Flere af jer har spurgt, om jeg vil afsløre vores menu til nytår i år, og jeg har været lidt tilbageholdende med at svare, for mine gæster læser jo med, for pokker, og der må jo gerne være lidt overraskelser. Men men, nu afslører jeg den alligevel.

Vi bliver 15 i år. Ni voksne og seks børn i alderen 3-11 år.

I modsætning til de andre år, kommer vi i år til at køre afslappet stil med buffet(er).

Børnene gider ikke sidde lige så længe ved bordet, som de voksne gør, så selvom de er så hjertens velkomne til at spise med af de voksnes hovedret, sørger vi også for, at de kan spise sig mætte i “forretsbuffeten”. Herefter dribler ungerne rundt og laver andre ting eller laver “biograf” i vores soveværelse, imens de voksne fortsætter ved bordet.

Jeg starter forberedelserne i køkkenet i dag, og jeg glæder mig, fordi jeg elsker det. Ja, det er en arbejdsskade, tænker jeg. Du kan selvfølgelig følge forberedelserne på Snap (janefaerber), og hvis jeg husker det, skal jeg lægge lidt på min IG-story også.

Men lad os se på menuen:

Nytårsmenu 2016

Nytårstale:

Forretsbuffet (+ noget til ungerne)

Hovedret

  • grillet Black Angus ribeye
  • hasselback kartofler
  • bordelaisesauce
  • salat med grønkål, pære og valnødder med sennepsvinaigrette
  • grøn bønnesalat med tahindressing og dukkah
  • bagte, marinerede jordskokker (fra Emma Martinys første bog)
  • brød og dip fra forretsbuffeten

Ostebord

  • Lagret Comté
  • Lagret Emmentaler
  • Æblerøget cheddar
  • Tallegio
  • Morbier
  • Vesterhavsost
  • tilbehør: brød, honning, måske lidt honningristede nødder

Dessert

Senere

  • sjusser
  • chips og snacks
  • diverse uanstændigheder

Jo tak, jeg glæder mig! Ikke mindst til at hygge mig med alle de gode mennesker, som jeg hvert år skåler det nye år ind med. Jeg er ikke et specielt traditionsbundet menneske, men lige netop denne tradition holder jeg utroligt meget af.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Vores nytårsmenu 2016”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane
    Det lyder bestemt lækkert. Jeg tænker lidt på hvordan du tackler det med kartoflerne. Det er da ikke sådan rigtig LCHF eller? Kan se det er på flere steder.
    Linda

    Svar
    • Nej kartofler er ikke LCHF. Jeg spiser dem ind imellem. Mest faktisk fordi jeg synes, det er svært for mig ikke at få for få kulhydrater. Men jeg er faktisk ikke så vild med kartofler og har aldrig været det, så det er mest høflighedsspisning. I morgen er jeg jo vært og maden serveres på buffet, så der går jeg bare udenom dem og spiser salaterne i stedet. :)

      Svar
  2. Det lyder bestemt ikke tosset!! Håber du/I får en rigtig dejlig nytårsaften. Glæder mig til at følge dig og alle de mange lækre retter i det nye år ? ???????

    Svar