Vitaminbombe


1 stor pose friske spinatblade
½ broccoli
1 agurk
1 stor potte basilikum

Her startede desperationen så. For saften smagte stadig ikke af noget. Og jeg gik lidt i panik og tilsatte:

1 stor dusk frisk mynte
1 klump ingefær

Resultat: Grøn drik med ingefærsmag og et hus tømt for krydderurter. Pyt. Jeg kan godt lide ingefær. Men jeg ville faktisk hellere have haft en smag af basilikum ligesom i den spinat-basilikum juice, de laver på RAW 42. Nøj, den er god.

Keep it simple, tror jeg må være dagens lektion.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Vitaminbombe”

Skriv en kommentar

 1. Oh yes Henriette, med mit sarte blodsukker er det et must. Derfor serverede jeg denne fine sjus for manden og min egen står på køl til morgenmaden i morgen. :)

  Carla, jep til Pilestræde. Arbejder lige i nærheden. Fantastisk sted, RAW 42. Kommer dog for lidt på værtshus :(

  Svar
 2. Lyder interessant
  – men for at gøre den helt optimal skal du enten spise noget fedt til- eller blende lidt olie i den- rigtig mange vitaminer optages bedre sammen med fedt ;)

  Men det lyder som en gå væk sygdom drink LOL

  Svar
 3. Det er noget af det sundeste, jeg nogensinde har set ;-) Raw 42 ligger lige over for mit yndlingsværtshus, hvis det er den nede i Pilestræde, og jeg vil på det kraftigste overveje at afveksle øllen med en spinat-basilikum-juice en dag. Det lyder spændende i hvert fald.

  Svar