Vis mig dit køleskab


Her er mit køleskab i starten af ugen. Fyldt til randen med gode sager.

Og her er det sidst på ugen

Triste, halvtomme hylder med dagens madpakke som eye catcher. Vil du vise mig dit?

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Vis mig dit køleskab”

 1. Hej ?
  Så har jeg brug for din hjælp igen!!

  Hvad kan du anbefale af kokosolie uden smag ?
  Synes det er en jungle at finde ud af ?

  Og hvad med tamari ? Plejede altid at bruge en soja med mindre salt .
  Bruger du tamari ligesom du bruger soja ?

  Også en olivenolie uden for meget smag. ?

  Du havde et indlæg hvor du skrev hvad der var godt at have når man startet på keto . Hvor kan jeg finde det?

  Håber du kan hjælpe ?

  PS hvis man tilmelder sig din madplan kan man så melde sig ud når man vil ? Det lyder som noget jeg vil prøve en dag ??

  Svar
  • Hej Line
   Jeg bruger kokosolie uden smag fra enten Cosmoveda eller Bioplanete. For mig er det vigtigt at smag og duft er fjernet skånsomt med damp og det er disse to.

   Tamari er soja for dem, der ikke tåler gluten (fx mig).

   Jeg elsker olivenolie og smagen så her må du smage dig frem.

   Jeg ved ikke lige hvilket keto-indlæg, du tænker på men begynderguiden er fx her: https://www.madbanditten.dk/keto/begynderguide-til-keto/

   Og der er ingen binding på KETO-madplanen. Du betaler for en måned forud og kan sige den op når som helst :)

   Svar
 2. Jeg har en mani med altid at kigge ind i folk køleskabe når jeg er på besøg, jeg elsker bare køleskabe, måske fordi mit eget er så uinspirerende som eneboer… Dengang jeg boede i share house i det store udland gjorde jeg en kunst ud af at lave uplanlagt mad ud fra hvad der lige var i køleskabet, som gav nogen vildt lækre og spændende kombinationer. Meeennn det var noget andet da man var 5 der fyldte køleskabet op, tror det ville være alt andet end inspirerende den dag i dag først eller sidst på ugen :-).

  Svar
 3. Mit er tomt tomt;
  indeholder ost, 1 æg , resten af lidt coleslaw- lidt kyllinge pålæg 1/2 l sødmælk -en flaske NN torskelevertran – lidt oliven og 1/2 pkke bacon… Lyder som om jeg trænger til at få købt ind LOL
  Og så er jeg bare så træt af at det hele tiden fryser- trods det det står på laveste temperatur.

  Svar
 4. Jeg tør godt vise dig mit, men jeg skal vist lige have handlet lidt først. Det er sidst på ugen, så man kan næsten høre ekkoet derinde :-) Lækre sager du har på dine hylder. Jeg kan også se en god super god olie fra Nordic Naturals :-)

  Svar
 5. Ha ha Rasmus! Jeg har også engang været 22 og boet med et tvivlsomt køleskab. Faktisk præsterede jeg i en periode på 2 år aldrig at have andet i mit køleskab end æg, appelsinjuice og alkohol. Det var en anden tid. Og også i et andet land, men det er vel egentlig sagen uvedkommende :)

  Svar
 6. Jeg er 22, studerende og deler en lejlighed med min kammerat. Jeg tror ikke du har lyst til at se mit køleskab :)

  Dit ser dog lækkert ud!

  Svar
 7. God pointe, Linette. Vi har faktisk et ekstra køleskab, som jeg burde være langt flittigere til at bruge i stedet for at fylde dette til randen.

  Svar
 8. Det ser lækkert ud med så mange gode sager i køleskabet, men jeg har netop lige skrevet en købsguide for køleskabe, og jeg kunne ikke undgå at bemærke, at du sandsynligvis har fyldt for meget i dit køleskab i forhold til dens kapacitet, hvilket kan give dit køleskab problemer med at køle dine madvarer ordentlig ned :)

  Håber du kan bruge mit tip – det er venligt ment :-)

  Svar
 9. Elsker fylte kjøleskap :-D Mitt kjøleskap er ganske tomt nå! Handler lite for det blir snart en tur til Sverige for å fylle opp kjøleskap og fryser :-D

  Svar