Virkelig velsmagende greenie


Flere af jer efterspørger lækre greenies. Det starter ofte et ønske om at øge grøntsagsindtaget og mange synes, det er nemmere at drikke grøntsagerne end rent faktisk at tygge sig igennem dem.

Greenies med eller uden frugt

Normalt laver jeg mine juice og greenies uden frugt. Jeg synes godt, man kan lave velsmagende grøntsagsjuice uden frugt, men de blendede greenies er lidt mere hardcore at få ned, hvis de består af rene grøntsager, synes jeg.

Forleden prøvede jeg at lave en, hvor jeg tilsatte lidt banan, som ellers ikke er en frugt, jeg bruger meget, men jeg skal love for, at det gav en virkelig lækker sødme. Dette blev simpelthen en af de mest velsmagende greenies, jeg har smagt.

Green smoothie - greenie

Virkelig velsmagende greenie

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 store glas
|
10 minutter

Sådan gør du

 •  Bare i blenderen med hele molevitten og blend!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lav din greenie med hvad, du har

Egentlig er det af mindre betydning, hvad du kommer i, og jeg putter som regel bare de grøntsager i, som jeg nu engang har. Det, der giver smagen her, er dels krydderurterne og frugten. Resten er rimelig kamufleret. Hvis du alligevel er mest tryg ved at juice efter opskrift, kan jeg varmt anbefale bogen Safter.

Greenies og kulhydrater

Hvis du gerne vil spise striks LCHF, bør du springe denne opskrift over. Hvis du er mere liberal, er den fin til at få et ekstra skud grøntsager. Selv synes jeg, det er luksusagtigt at få et glas grøntsager til min morgenmad.

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Virkelig velsmagende greenie”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane. Jeg ved godt det er et gammelt indlæg jeg skriver på, men har ikke kunnet finde svar andet sted. Det er ang. Juice og greenies. Jeg elsker dem, men syntes ikke jeg har tid og overskud til at stå hver morgen og presse, blende og for ikke at tale om at rengøre maskinen. Derfor ville jeg høre, om man kan lave en stor potion og stille på køl, så det rækker til et par dage? Tænker især her på greenies, mht. Jordbakterier. Er gravid og syntes der er så mange regler og forbud og dit og dat, så det er nogen gange en jungle at finde rundt i, hvad man må og ikke må. På forhånd tak, og mange tak for en dejlig blog.

  Svar
  • Tjah, man mister jo nogle vitaminer ved at lade juicen stå men hvis alternativet er, at man ikke drikker nogen grøn juice, så må det stadig være bedre at drikke den med forsinkelse, tænker jeg. Jordbakterier kender jeg ikke noget til… :-/

   Svar
 2. Den lyder virkelig lækker.Ofte bidrager sådan en juice til noget bestemt – frished, udrensning osv. Ved du umiddelbart, hvad denne gør eller er den bare sund??
  Du har virkelig mange lækre opskrifter:)

  Vh Bettina

  Svar
  • Lidt af det hele, tror jeg ;-) Persille understøtter jo kroppens afgiftende funktioner, så vi kan da godt kalde den detox ;-)

   Svar
 3. Mmmmh det var da en lækker variation – er selv blevet helt tosset med den slags “smoothies”, som jeg vælger at kalde dem. Har på det sidste eksperimenteret med en variant med æble, gulerod, spinat, kokos og enter hindbær eller jordbær, et skvat vand og proteinpulver med vaniljesmag. Det er SÅ lækkert! :-)

  God søndag

  Svar
 4. Den ska jeg da lave….. har virkelig ik haft succes med de der greenies tidligere….. syntes ik de smager godt….. det er rigtig irriterende!!

  Svar
 5. Hej Jane.
  Først vil jeg sige at det er en super god blog du har her! Og jeg har lige erhvervet mig din bog, god læsningen og inspiration for en nybegynder som mig. :-)
  Det her har ikke så meget med dine greenie’er at gøre. Men vil høre dig om det er “normalt” at man i opstarten, som i tidlig opstart, døjer meeeget med humøret? Jeg er simpelthen ikke til at være inærheden af… :-/
  Jeg har fulgt din blog meget, inden jeg tog springet over på LCHF, håber ikke det gør noget jeg stiller dette spørgsmål…..

  -Sabine

  Svar
  • For nogle er der “overgangsbesvær”, når kosten lægges om til LCHF. Det skyldes, at kroppen sukkerafvænnes og vænnes til at bruge fedt som brændstof i stedet for kulhydrater. Det kan sagtens give ubehag og irritabilitet. Især hvis du har spist meget sukker/kulhydrater tidligere, er det jo en junkie, der får frarøvet sit stof ;-) Den gode nyhed er, at humøret siden hen bliver mere stabilt :-)

   Svar
   • Tak for svar. Mig og sukker har været meeeeget godt venner. ;-) Jeg/ min mand må være tålmodig og vente på det vender. :-)

    Svar
 6. Jeg kan godt finde på, at komme en slat Sukrin i, så den bliver lidt sødere, og så hampe-pulver for protein. Jeg er rigtig glad for greenies, for jeg er ellers ikke god til at få lavet morgenmad, så det er en god kick-of om morgenen

  Svar
 7. Jeg har endnu ikke afprøvet greenie-konceptet, men det burde jeg måske snart – for hold nu op det hvor ser den lækker ud!
  Hav en dejlig solskinssøndag!
  – Camilla

  Svar
 8. Hej Jane, hvor skal man springe den opskrift over, hvis man er strikt LCHF? Er det pga æblet? Ellers er det jo bare grønt til morgenmaden og det er da godt ikk?
  Kh. Kristina

  Svar
  • Den indeholder jo både banan og æble og hvis du spiser meget striks LCHF med henblik på ketose fx, så indeholder denne for mange kulhydrater. Men hvis man ikke har brug for at være så striks, kan denne være fin engang imellem :-)

   Svar