Vinderne af chokolade fra Simply Chocolate


Mand, I er vilde med chokolade derude! Ikke mindre end 146 har deltaget i konkurrencen om at vinde de lækre chokolader fra Simply Chocolate. Tak for jeres deltagelse og for, at I havde lyst til at dele jeres historier om jeres forhold til chokolade. Jeg er ikke den eneste, der har en brist på det her punkt, kan jeg se, og det er jo altid rart ikke at være alene.

Men lad mig nu komme til sagen.

Jeg har trukket to  vindere via random.org, og vinderne blev:

Julie Tofte Johnsen

&

Hanne K

Tillykke med det, og tak fordi I hjælper mig af med chokoladen! Jeg har jeres e-mailadresser omme fra bloggens baglokale, så I hører fra mig på mail.

Vandt du ikke? Hvis du tør, kan du besøge Chokoladesmag, som forhandler Simply Chocolate og sender til hele landet. Men der følger en lille advarsel med. For der er ualmindeligt mange fristelser i den webshop. Nu har jeg sagt det!

Og hvis du tør, kan du følge dem på Facebook. Det kan du gøre lige HER.

Tak for jeres massive deltagelse! :-)

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Vinderne af chokolade fra Simply Chocolate”

Skriv en kommentar