Vinderen af billetter til Food Festival er…


Tak for jeres deltagelse i konkurrencen om at vinde billetter til den überlækre Food Festival i Aarhus. Jeg måtte opgive at vælge blandt de mange gode og fine besvarelser, hvoraf et par stykker rørte mit hjerte dybt, kan jeg godt afsløre. Jeg lod derfor lodtrækningen foregå ved hjælp af Random.org og vinderen blev… Tadaaaah:

 

 

Nr. 8 – hvem er nr. 8? Kommentar nr. 8 er Hanne, som skrev:

 

De to billetter skal Bo og jeg da have. Vi havde planlagt at skulle derop alligevel og at vinde de billetter være skønt.
Vi trænger sådan til en kærestetur og maden er tit rammen om sådan en tur. Jeg har boet i Århus og trænger at komme dertil igen. Når vi er færdige på festivalen, skal vi ind og snuse rundt i byen og spise på den nye rawrestaurent i vestergade, som vi længe har snakket om at komme på. Vi elsker ar udforske nye spise og det er tit rammen om vores samvær.

 
At få lov til at gæsteblogge på bloggen her ville være en ære og der skulle ikke mangle noget, hverken i sprøde sætninger eller flotte stemningsfulde billeder, som vil klæde bloggen.

 
Jeg har min egen madblog med stenaldermad og LCHF og en del sukker- og glutenfri mad. Mit hjerte brænder for at ændre folks vaner og inspirere dem til at prøve at spise anderledes og det er lige netop det jeg vil vise med mine billeder og indlægget.

 

Stort tillykke til Hanne. Du hører fra mig på mail ganske snart!

 

Og til jer, der ikke vandt, kan jeg kun anbefale at tage afsted alligevel. Billetterne til festivalen kan købes her. Og jeg er stadig dødærgerlig over ikke selv at kunne deltage, men Food Festival har lovet mig at give mig næste års dato, så snart de har den, så jeg ikke igen lægger en Barcelonatur lige i den weekend ;-)

 

 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

 

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Vinderen af billetter til Food Festival er…”

Skriv en kommentar

  1. Øv det blev ikke mig, men tillykke til vinderen… Tror nu at jeg tager derover alligevel – billetterne skulle være billigeog den chance vil jeg ikke lade gå fra mig!!! Når der nu endelig er noget spændende i “nærheden”
    Er startet med low carb kost fra i dag – min badevægt efter 5 ugers ferie overbeviste mig – diverse Mayo dips er klar og jeg er ved at strikke en madplan sammen – spændende at skulle lave mad på en helt ny måde…

    Svar