Vindere af yoga-konkurrencen


Så er der trukket lod blandt 141 modige deltagere i konkurrencen om gavekort til yoga hos Yogafactory. Tak for jeres gode svar! Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der lader (uvedkommende) ting som stivhed, manglende erfaring og kluntethed stå i vejen for min yogapraksis. Tsk tsk…

 

Jeg har givet vindernes e-mailadresser videre til yogafactory, og de kontakter jer med gavekortet.

 

De 10 vindere er:

Sine
Anna
Maria Koch Jensen
Tina
Nadia
Lise
Mads
Josefine
Nynne Sindberg
Kamille

 

Måske ses vi i hængekøjen! Det kunne altså være ret sejt!

 

Unnata yoga - yoga i hængekøje - yogafactory

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Vindere af yoga-konkurrencen”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane og alle de heldige vindere af 3 gratis yogatimer,

  Tak til Jane for at lave en konkurrence med Yogafactory som hovedperson!

  Vi glæder os til at se madbandit fans nede hos os. Vi har sendt vinderne en mail og opfordret til at i opretter en profil. Når den er oprettet booker i en gratis prøvetime – og når den bruges nede i Yogafactory, så nævner i lige at i har vundet og vi tilføjer yderligere 3 timer til jeres profil. Timerne kan naturligvis bruges nårsomhelst og på hvilkensomhelst yogatype i måtte ønske.
  Det står altsammen i mailen :)
  Jeg synes at LCHF og yoga går så utrolig fint sammen, den enorme energi man frigiver ved at spise grønt og fedt passer godt med det der bruges på de forskellige yogaformer. Og så smører det led på bedste vis – og hjælper os lidt længere ud i de der skønne frigørende stræk.
  Jeg har valgt at være vegetar LCHF’er og det betyder at jeg får lidt flere kulhydrater end de fleste andre på LCHF, men med rigelig fedt og en del fysisk aktivitet giver det ikke de store blodsukker udsving.
  Tak fordi du gør kost væsentlig, interessant og tilgængeligt Jane! Og btw det sidste du er er altså en lastmover! Just saying!

  Svar