Vind SPIS DIG MÆT & GLAD – med nyt cover!


Det er jo gået mere end forrygende med salget af SPIS DIG MÆT & GLAD, og mine forventninger er blevet indfriet og overgået – mange gange! I går kom 4. oplag tilbage fra tryk, og den opmærksomme læser vil opdage, at den ellers så fine og rene forside nu har fået selskab af en lille lyserød etiket! Og den råwer jo højt op om, hvor fint det er gået, så det næsten skærer i mine beskedne jyske øjne. Men jeg er simpelthen så glad og taknemmelig og stolt, og derfor synes jeg, det er på sin plads at lave en lille give away.

 

Men det foregår altså ovre på Facebooksiden denne gang! Det er første gang, jeg kaster mig ud i at lave den slags ovre på Facebook, men det gør jeg af den grund, at konkurrencer og give aways her på bloggen fuldstændigt oversvømmer mit kommentarfelt (og tak for det), men det betyder, at jeg misser vigtige kommentarer, som i samme periode kommer ind på andre indlæg, og det er lidt ærgerligt. Så derfor prøver vi noget andet denne gang.

 

Så vil du være en af de første, der får en af de nye bøger i hånden, så skynd dig over på Facebooksiden og deltag!

 

 

LCHF - SPIS DOG MÆT & GLAD

 

 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Vind SPIS DIG MÆT & GLAD – med nyt cover!”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane!
  Hvilke ændringer er der fra den første bog (3.oplag) her til 4.oplag – udover nyt cover? Har nemlig fået et eksemplar af hver og vil lige høre om der er noget, der taler for at bytte den ene frem for den anden.
  Glæder mig til at komme i gang med at prøve nogle af de spændende opskrifter!

  KH Sabine

  Svar
 2. Glæder mig til din nye bog… nyder at læse din blog… så hvis bare bogen lever op til den er alting godt…

  mvh Michael
  Glædelig Jul & godt nytår

  Svar