Vind min bog som iBook – og få den med på sommerferie!


Det går lidt stærkt i det her liv i øjeblikket. Og jeg har helt glemt at slå på tromme for, at vi har lavet en virkelig fed iBook af Spis dig mæt & glad. Med “vi” mener jeg naturligvis Politikens Forlag. Men den er blevet übersmart, hvis jeg selv skal sige det selv, og de her fem LCHF-film, som du i bogen finder QR-koder til, er fx integreret direkte i iBook’en. Så står jeg pludselig der parat til at begynde at tale midt i bogen. Du skal dog aktivt aktivere min spæde røst, så det er ikke sådan, at jeg bryder ind i din hyggelæsning.

 

 

Alle opskrifterne er der naturligvis, og der både links fra indholdsfortegnelsen direkte til opskrifterne, ligesom der er smart bladrings- og søgefunktion.

 

 

Og jeg har fået en række gratiskoder, og derfor synes jeg, at jeg vil udlove 2 styks iBooks her til sommerferien. iBook’en er kun lavet til iPad – og ikke iPhone. Det smarte ved sådan en iBook er, at du automatisk har den med på sommerferie. Altså hvis du er typen, der tager din iPad med på ferie. Og det ved jeg, du er!

 

Men noget for noget, ikke?
Der benhårde krav for at deltage i denne konkurrence. Her slipper du ikke med at følge med på Bloglovin eller Facebook, selvom jeg selvfølgelig synes, det er dejligt, at du gør det også. Nej, jeg har faktisk brug for hjælp. Som I ved er, er jeg ved at skrive en ny bog, og sådan et bogprojekt starter med, at man sammen med sin redaktør lægger sig fast på, hvad denne her nye bog skal indeholde. Sådan et slags skelet til bogen, om du vil. Så forfatteren har noget at arbejde ud fra, imens redaktøren holder lang sommerferie. Jo, jo. Og mange af jer jo allerede givet virkelig god og brugbar input til, hvad I syntes, bogen skulle indeholde, og jeg kan afsløre, at vi har lyttet til mange af jeres punkter.

 

Men på opskriftdelen har jeg et svagt punkt. Vi vil gerne lave en masse gode dips og dressinger og saucer og marinader og den slags, som kan give god smag til både grønt og kød. Gerne noget, der kan banke fedtprocenten op, men det er ikke et must. Så for at deltage i konkurrencen om min bog som iBook, skal du tippe mig din bedste dressing, dip, sauce/sovs eller marinade

 

Du har en forlænget weekend til at tænke over det, og på tirsdag afslører jeg de to vindere. Fik jeg sagt, at den iBook er fed? Okay, nu har jeg sagt to gange, at den er virkelig fed. I virkeligheden ved jeg det ikke. Min erfaring med iBooks er nemlig begrænset til…. well, denne bog. Tsk tsk…

 

 

Faktisk gik det sådan, at jeg ikke engang kunne finde ud af at bruge gratiskoden, da jeg skulle hente den, så jeg endte med at købe min egen bog for 179 kroner. Altså ved et uheld! Tror I lige, jeg følte mig som en idiot der?

 

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

75 kommentarer til “Vind min bog som iBook – og få den med på sommerferie!”

Skriv en kommentar

 1. jeg har ikke én men mange ynglingsdressinger (sovse). Fx:
  – Rygeost 10% rørt med en sjat piskefløde til lind konsistens og smagt til med salt, peber og en masse fintklippet purløg. Godt til alt:-)

  – Sennepsfløde (bruges som sovs til letdampet spidskål/grønysager eller alle slags stegt/grillet kød eller fisk). Piskefløde koges op. Der tilsættes lidt kogevand fra kål/grøntsager eller en sjat bouillon. Den kan også laves på ren piskefløde. Der røres en god mængde sennep og citronsaft ud i fløden og den koges igennem så den tykner. Hældes over grøntsager eller kød.

  – Gule flækærter koges møre og blendes med en god mængde rapsolie eller ande olie, et æble, et fed hvidløg og salt og peber. Bruges som spreed under skinke/pølse, som sovs til stegt kød m.v. Måske ikke så LCHF-venlig men da jeg er nybegynder ud i dette er jeg ved at prøve til.

  Og forøvrigt tak for at dele alle dine erfaringer og opskrifter. En stor hjælp for en nybegynder som mig (og dine bountys er allerede lavet flere gange til stor fornøjelse for hele familien)

  Svar
 2. Tak for en fantastisk blog!

  Min ynglingsdressing lige nu er en klassiker, som jeg har givet et tvist o forhold tol den græske yougurt! Nemlig tzatiki! Jeg bruger den til alt – igår van det som sauce og dip til kyllingefrikadeller! Den fungere virkelig som en mætter, selv når det bare har været som dip til gulerødder!

  Jeg plejer at bruge
  1 fed hvidløg
  1/3 agurk revet pånrivejern og vredet for vand
  Salt
  Det blandes op med halvt skyr (godt med proteiner) og halvt creme fraiche 38.
  Jeg synes det bliver en perfekt blanding:-)

  Svar
 3. Hej Jane.

  Min yndlings marinade er en hurtig en :

  Krydderolie|

  1/2 dl soyasauce
  1 spsk olie
  1 tsk paprika
  1/2 tsk karry
  1 fed hvidløg

  Bruger den til work, og grill

  Svar
 4. Hej Jane. Min yndlings salatdressing er en hurtig lavet olie/eddike dressing: en skefuld dijonsennep røres med lidt hvidvinseddike eller hvid balsamico. Hæld en god olivenolie i en tynd stråle og pisk så det tykner. Tilsæt finthakket hvidløg og rødløg efter smag. Smag til med salt, peber og efter behov måske lidt sødning.
  En god marinade til kylling og svinekød er: soya, wasabi, hvidløg, lime og kokossukker.
  Kh. Merete

  Svar
 5. Min favorit dip er ganske enkel og den fungerer til stort set alt, grøntsagsstave, salat, kød m.m.
  Feta ost – jeg bruge den blå-indpakkede blok “dom-elt-eller-andet;-)”
  blendes med rød snackpeber og to-tre jalepenõs skiver (alt efter hvor stærk man vil have den). That´s it. Den er god og cremet.
  Bliver endnu bedre hvis den får lov at trække et par timer.

  Svar
 6. Jeg laver denne marinade, som jeg bruger ofte. Den er super til kyllinge underlår der loge bliver lagt på grillen over direkte varme i 5 min og derefter på inddirekte i 15-20 min. = uber saftige lår :-D. Smid evt noget røgtræ på kullene, det giver rigtig god smag.

  Målene er ca.

  1 og 1/2 dl olivenolie
  Saften og skallen fra en hel citron
  Salt, peber
  1 hel rød chili, hakket fint (jeg fjerner frø og de hvide vægge)
  2 fed hvidløg, revet
  En lille håndfuld frisk timian, hakket
  Rosmarin, hakket

  Rør sammen, kom kylle lår i en stor pose og hæld marinaden deri. Gid det godt rundt og læg på køl, gerne så længe som muligt. Ønsker man en mere spicy smag, så tilsæt mere chili og hvidløg.
  Vi får disse lår mindst 1 gang om uge for tiden ;) elsker grill smagen og det saftige kød, tilpas spicy så det prikker lidt i læberne, men ikke overdøver.

  Svar
 7. Jeg er også novice mht iBooks, men din bog er da en genial start, som jeg med sikkerhed vil få glæde af. Jeg kan anbefale denne dressing/ sauce, som egner sig godt til fisk og skaldyr:
  2 dl. Creme fraiche
  1 dl. Fløde, som er semi pisket
  2-3 spsk. God tomatpuré
  1-2 tsk. Dijon sennep
  Lidt citronsaft, salt og peber efter smag og behag.
  Hilsen Malene

  Svar
 8. Hej Jane
  Opskrift på en dressing eller dip som jeg synes passer godt til rå grøntsager, gerne i stave. De fleste børn og voksne jeg har serveret den for, har spist den.
  Grundopskrift:
  creme fraiche 18 % 2 1/2 dl
  Frisk citronsaft 2 spk
  1 spk olivenolie
  Salt og peber
  Herefter kan man fx tilsætte og udvide med:
  Frisk purløg eller dild (eller en anden ynglings krydderurt)
  Eller
  Karry eller paprika (1-2 tsk eller hvor stærk man ønsker den)
  Vh Carina
  Ps. Glæder mig til bog nr 2.

  Svar
 9. Hej Jane,
  Uh DIN bog til at tage med overalt på iPad’en – det ville være et hit!
  Min yndlingsdressing pt er creme fraice med mexi-touch. Den er kommet fast på menuen, når den står på pizza hjemme hos mig. Pizza med dressing, yummy – og nu i LCHF-varianten frem for de mange kebabpizzaer, jeg tidligere har fortæret.
  Nemt skal det være…
  -creme fraiche 38 %
  -hvidløg (frisk eller tørret)
  -spidskommen
  -chiliflager
  -paprika
  -urtesalt
  -evt. citron/limesaft
  Mix mix og smag til med salt.

  Ha’ en dejlig mandag.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 10. Hej
  Det ville være skønt at vinde din bog.
  vores bedste dressing er.
  18% creme fraiche 2 1/2 dl
  mayo ca. 3 spsk
  hvidløg fed/ pulver alt efter smag
  smag til med salt og pebermix
  et lille hakket rødløg
  den er god dib til grøntsager og kød
  vi bruger den altid når vi griller.
  med lidt karry i , bliver den god til blomkålsalat
  hilsen Mette

  Svar