Vind gavekort til yoga hos Yogafactory


I dag er jeg umanerligt tidligt oppe for en søndag for i dag er dagen, hvor jeg rejser afsted til Mallorca. Her skal jeg de næste fem dage underholde en gruppe mennesker om LCHF og livsstilsændringer.  Imens jeg er dernede, har jeg dog fornøjelsen af at udlove en virkelig dejlig gave til jer! I har nemlig mulighed for at vinde gavekort til yoga hos det nye, fine sted Yogafactory i Hellerup.

Min egen yogakarriere blev jo kort (damn you, hofteåbnere og hypermobile led!), men for nyligt har min fysioterapeut sagt ok for, at jeg starter op igen. Og det glæder jeg mig til, for jeg var rigtig glad for yogaen. Den gav mig noget af den ro, jeg har så svært ved at finde i min dagligdag, og jeg følte virkelig, jeg blev bedre til at mærke mig selv.

Unnata ® Aerial Yoga – yoga i hængekøje
Yogafactory har de fleste slags yoga på programmet men tilbyder som de første i Danmark den særlige Unnata ® Aerial Yoga  Unnata betyder opløftet på Sanskrit, og det er er ikke helt skævt, for en del af Unnata yogaen foregår i en i hængekøje. Se lige! Hvor sejt ser det lige ud?

Hos Yogafactory lover de, at det ikke er vanskeligt, men derimod sjovt og udfordrende – og dybt afstressende. Jeg skal nu nok lige have genopfrisket grund-yogaen, før jeg kaster mig en tur i hængekøjen, men det kan så blive et mål derfra. Læs mere om Unnate Aerial yoga HER.

Men nu til konkurrencen
Der er ikke mindre end 10 gavekort til 3 x yogatimer på højkant her. For at deltage skal du lægge en kommentar til indlægget herunder, hvor du fortæller mig, hvad du synes er den største overvindelse ved at skulle kaste dig ud i yogaens verden. Hvis du er ny til yoga, altså. Hvis du allerede er erfaren yogi, kan du fortælle mig, hvad det bedste er, din praksis giver dig.

Vinderne trækkes fredag d. 6. december og får direkte besked. Jeg glæder mig til at læse jeres svar!

PS: Tak for jeres helt overvældende respons på jule e-bogen. I er søde!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

141 kommentarer til “Vind gavekort til yoga hos Yogafactory”

 1. Erfaren udøver af yoga kan man vidst ikke kalde mig, har kun været afsted 4-5 gange! Men jeg er vild med, at jeg fra gang til gang kan mærke at jeg udvikler mig og bliver bedre! Det er SÅ motiverende!

  Svar
 2. Den største udfordring må være, at jeg har en skør idé om, at yoga ikke giver ‘motion nok’. Meget skørt, I know. Især, når jeg samtidig længes efter mere ro og større kropskontakt.

  Svar
 3. Min ryg er blevet så meget bedre og stærkere de gange jeg ar dyrket Yoga. Har desværre bare ikke råd for tiden.

  Svar
 4. Yoga er for mig et fokus og en nærhed til mig selv og et højere selv – et nærværd jeg bruger i mange andre relationer og situationer. Man ER yoga… også i en hængekøje tror jeg :-)

  Svar
 5. Den største udfordring mellem mig og yoga er: ‘at blive hjemme hos mig selv’ – dvs ikke sammenligne min krops formåen med de andre på holdet, men blot gøre det så godt jeg og MIN krop kan.

  Svar
 6. Min største udfordring er at lade være med at tænke i præstation og være mild mod mig selv, og der hjælper yoga mig virkelig.

  Svar
 7. Jeg har dyrket yoga i 5 år nu, men aldrig prøvet det i en hængekøje – derfor blev jeg meget nysgerrig, da jeg så dit indlæg – det må jeg virkelig prøve(!). Selv om jeg har dyrket meget yoga, kan jeg godt lide følelsen af, at yogaen hele tiden tager mig nye veje og udfordrer mig på ny. Yoga giver mig styrke, det opbygger mine muskler indefra og gør mig stærk, alt imens det på samme tid udgør små øer af ro i mit sind, hvor jeg lukker ned for verden udenfor og husker mig selv på at leve livet.

  Svar
 8. At skulle slappe helt af og mærke sig selv fuldt ud, og derved mærke hvor der er noget galt. Det er ikke altid rart ;)

  Svar
 9. Mine største udfordringer er tid og økonomi. Jeg ville så gerne dyrke yoga, men projektet strander i meget kedelige praktiske forhindringer. Jeg er meget overbevist om den gode effekt yoga har på ens velvære, så uanset hvad. Må yoga være et nyhedsforsæt for mig.
  Tak for en god blog!

  Svar
 10. Udover at gøre min krop smidig, bringer øvelserne i kombination med vejrtrækningen harmoni til mit sind. I yogaen finder jeg den indre ro, jeg sådan har brug for – især i de mørke vinterdage.

  Svar
 11. Min største overvindelse ved at prøve yoga, må være at blive opmærksom på den indre ro, jeg pt. ikke når at være opmærksom på men gerne vil :-)

  Svar
 12. Yogaen giver mig et fantastisk pusterum i hverdagen, hvor der er plads til at vende fokus 100% indad. Det giver mig altid ny positiv energi, en forbedret evne til at være til stede i øjeblikket samt holde fokus og skabe nærvær, hvilket jeg tager med mig og bruger i mange andre situationer.

  Svar
 13. Største udfordring er nok at jeg aldrig har lavet hold motion siden gymnasiet, så jeg er ikke vant til en instruktør.

  Svar
 14. Min udfordring vil være at være i strækkene og få blødt senerne op. Desuden vil der nok også være nogen opbygning af muskler som skal udfordres. Og jeg er nysgerrig på hvad yoga kan gøre for min krop.

  Svar
 15. Det allerbedste ved at lave yoga er at jeg spontant synger på cyklen bagefter. jeg blive istand til at mærke hvem jeg er og hvad jeg vil, jeg kan lytte til min mave og træffe beslutninger for mig selv.

  Svar
 16. Mhm! Lækker konkurrence!
  Jeg har også længe gået og overvejet at begynde til yoga, men har endnu ikke fundet tiden til det, desværre. Dette kan jo så være springet! Fortsat god december-tirsdag! ;-)

  Svar
 17. Jeg har dyrket rigtig meget yoga for nogle år siden, men måtte desværre prioritere studiet og økonomien over det på et tidspunkt. Jeg har rigtig mange problemer med ryggen og yoga hjalp mig virkelig meget, så det er jo ret fjollet at jeg ikke bare tager mig sammen og kommer igang igen. Samtidig giver yoga en virkelig dejlig ro, som er med til at man lige glemmer lidt flere af de der åndsvage små bekymringer. Denne præmie ville helt sikkert være med til at få mig tilbage på banen, hvilket jeg lige nu har meget brug for :)

  Svar
 18. Jeg har prøvet yoga få gange. Den ene gang sagde læreren, som vist ikke forstod, at jeg var ret NY: “Du skal altså strække benene HELT ud i den her øvelse”. Nå sagde jeg, men inden du hidser dig op, skal jeg måske fortælle dig, at med smadrede håndbold knæ kan det godt være svært og MÅSKE derfor jeg LIGE er startet på holdet. Hun blev temmelig flov. Skiftede job og dermed forsvandt muligheden for yoga dengang og pt ligger yoga i mit center mit i arbejdstiden, såeh……. Min største udfordring vil være at lære at strække HELT ud i benene :-P God jul til alle. Vh Dina

  Svar
 19. Jeg er så un-fit – og jeg har svært ved fordybelsen og roen og at give mig hen og slet ikke lægge mærke til, hvad der foregår i lokalet.

  Og så bor jeg lige rundt om hjørnet fra den her yogabiks og kigger på den hver morgen på vej til arbejde. Jeg vil gerne derind!

  Svar