Vind en bog og en helt unik mulepose


I sidste uge rundede Madbandittens Facebookside 50.000 likes. Det er jo ganske storartet og noget, jeg er både glad og taknemmelig for. Mere rigtig mad til folket! Hvor fedt er det lige?! En lille revolution, bid for bid.

Nå men det skal jo fejres, og derfor har jeg skudt en konkurrence i gang, hvor du kan vinde en bog efter eget valg –  altså, det skal dog være en af dem, jeg har skrevet + en mulepose, som er så unik, at der kun findes den, du vinder og en magen til, som jeg ejer.

Konkurrencen foregår inde på Facebooksiden, så for at deltage skal du altså en tur derind. Det foregår lige her: FB-konkurrence: Vind en bog og en mulepose!

Jane Faerbers LCHF-bøger

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Vind en bog og en helt unik mulepose”

 1. Hold da op, nogle lækre opskrifter.
  Jeg er helt ny og interesseret i LCHF fordi jeg skal smide nogle kg. Er dine opskrifter efter de strikse principper?

  Svar
 2. Da jeg ikke har nogle af dine bøger endnu – vil jeg starte med spis dig mæt og glad og Eat real food

  Jeg læser alle dine indlæg på siden og har allerede nydt mange af dine gode retter.

  Jeg er ikke på fb men håber du finder en løsning så alle os der ikke er på fb også har en chance for at vinde din dejlig præmie.

  Svar
  • Det forstår jeg godt, Lis, men det er desværre ikke sandsynligt at jeg kommer til at afholde konkurrencerne her på bloggen. I skrivende stund er der over 5500 deltagere i konkurrencen på FB, og det kan jeg simpelthen ikke håndtere her på bloggen…

   Svar
 3. Flot med så mange likes supergodt gået.
  Jeg mangler bogen brød og kager og kunne godt tænke mig muleposen keep calm and eat Real food.

  Svar
 4. Øv, jeg er ikke på FB… Træls at man ofte ikke kan deltage i konkurrencer mm, bare fordi man ikk er på FB og her mener jeg generelt og ikk kun hos dig Jane

  Svar
 5. Hej Jane.
  Jeg mangler bogen “Brød og Kager”. Har kørt efter LCHF en rum tid, og fik det på alle måder bedre både fysisk og psykisk og tabte tillige nogle uønskede kilo. Starter nu op igen, og satser på et livslangt kærlighedsforhold til det fantastiske koncept – og dermed til mig selv :-) Vil også gerne vinde muleposen: “Keep calm, and eat real food”.
  Ønsker en fortsat god dag.

  Venlig hilsen
  Helen

  Svar