Vind Chokolade fra Simply Chocolate – weekend give-away


Her kommer en lille fredagstreat. Lidt syndige sager, som I kan få del i derude. Det er nemlig grove løjer nogle gange, hvad man får tilbudt at få tilsendt prøver af, når man blogger. Jeg takker meget ofte nej tak, men nogle gange er tilbuddet bare for fristende til, at det lader sig gøre Som f.eks. her, hvor det er den überlækre chokolade fra Simply Chocolate, der er på spil. Jeg er stor fan af Simply Chocolate, som jeg opdagede i sommer, da jeg var i Tivoli, og hele familien byttede den årlige softice ud med frugtspyd med chokolade. Ting på pind med chokolade i stedet for margarinefyld med vaniljesmag i vaffel! Det, synes jeg, var et godt bytte, og den gik heldigvis rent ind hos hele familien!

Det er Chokoladesmag.dk, der er den glade giver. De har nemlig en hel webshop, der bugner med chokolade fra Simply Chocolate. Barer, poser, rør og æsker, og jeg kan blive helt rundtosset bare ved at kigge på alle de lækre sager. De har sendt mig en kæmpe pakke med chokolade, og den vil jeg gerne dele med jer. Ja, faktisk ville I gøre mig en kæmpe tjeneste ved at hjælpe mig med at aftage nogle af disse lækkerier, inden jeg spiser dem allesammen selv.

Jeg har lavet to chokoladebunker, som I kan få fingrene i. På den måde sikrer vi os måske, at ingen får alvorlig mavepine, og at chancen for at blive begavet er større.

I pulje 1 er der fire lækre chokoladebarer, en pose gojibær med chokolade og chili og en lille æske Happiness is Temporary med otte stykker håndlavet chokolade. I pulje 2 er der en stor æske med 32 stykker nøje udvalgt chokolade.

For at få fingrene i disse lækkerier, skal du blot:

1. Efterlade en kommentar her nedenfor, hvor du fortæller mig, hvordan dit forhold til chokolade er. Selv kan jeg afsløre, at mit forhold til chokolade er præget af lige dele begær og mislykkede forsøg på afvisning.

2. Like Madbanditten på Facebook, hvis du ikke allerede har gjort det. Det gør du herude til venstre.

Vinderen vælges ved random lodtrækning og offentliggøres på onsdag d. 11. oktober. 

Og en sidste note: Chokolade fra Simply Chocolate er ikke del af en low carb livsstil, det kan jeg lige så godt sige. Men det er chokolade med en holdning til kvalitet og råvarer og ikke mindst smag. Og så smager det bare så sygt godt! Og så må man jo gå på kompromis.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

146 kommentarer til “Vind Chokolade fra Simply Chocolate – weekend give-away”

 1. jeg ELSKER et enkelt godt chokolade og køber altid chokolade med høj %

  sætter pris på “lidt men godt” :0)

  Smil Lene, Århus :)

  Svar
 2. Liker siden :)

  Og jamen jeg elsker bare at nyde et godt stykke chokolade. Det er det bedste der findes :)

  Svar
 3. Jeg ELSKER god kvalitetschokolde uhm, der er da ikke noget bedre om aftenen når drengene er puttet, en god kop kaffe og et godt stykke chokolade.

  Svar
 4. Mit forhold til chokolade er ambivalent.. chokoladen er både min bedste ven og min værste fjende..

  Kh Maria Seidelin

  Svar
 5. Uha chokolade og mig går langt tilbage- er det eneste jeg gerne ofre mig det ekstra for at få. Jeg er ikke til søde sager overhovedet – andet enhokolade! Så den præmie er da lige noget for mig <3 <3 <3

  Svar
 6. Har et lidt anstrengt forhold til chokolade, for det forstår ikke når jeg siger at nu er det slut, det kommer altid tilbage og kigger på mig med de bedene knitrene papir

  Svar
 7. Jeg elsker chokolade, mørk chokolade….mmmmm I mine yngre dage, var jeg ikke vild med ren chokolade, og slet ikke mørk, men jeg må indrømme, at det har ændret sig i takt med at jeg er blevet rigtig voksen (næsten da ;OP) Jeg elsker at sætte min foran ilden i min brændeovn og sætte tænderne i et godt stykke mærk chokolade (gerne med chili) og lad mig forfører at den pikante smag

  Svar
 8. Jeg er vild med choko! Især den helt mørke slags uden sukker og mælk, men med masser af gode, sunde kakaobønner! Mørk chokolade gavner kredsløbet, hjertet, immunforvaret og psyken. En løbetur og et stykke mørk choko får endorfimerne op at køre, så jeg undgår den værste vinterdepression. What’s not to like? Min ældste datter, som fylder tre år om tre uger, har arvet mit forhold til mørk chokolade. “Jeg elsker chokolade!” jubler hun begejstret. Det er ikke mini-muh, smarties og den slags børnechokolade, hun får, men helt mørk choko.

  Svar
 9. Uuh, jeg kan lige nå at komme med :-)

  Mit forhold til chokolade er hmm… Jeg er ikke sådan en der bare SKAL have det – men nogle gange får jeg en temmelig stor trang til det og så kan det godt være presserende.

  x Regitze

  Svar
 10. Uhhh, mit forhold til chokolade må vist kaldes et lige dele had-kærlighedsforhold *ss*
  Jeg æææææælsker det lækre stads, men for pokker jeg hader at det er så kalorierigt og man nærmest kan blive afhængig af det…især når det er ved at være den tid på måneden!
  Men det er virkeligt noget der kan give smil på læben og man kan nærmest høre englene synge når det er kvalitetschokolade, hvor imod et stykke billigt vekao eller lign kan ødelægge oplevelsen totalt :/

  Svar