Vind billetter til Food Festival i Aarhus


I starten af september afholdes den første Food Festival i Aarhus. Food Festival er Danmarks nye madfestival med ambitioner om at blive nordens største madbegivenhed. Festivalen finder sted på Tangkrogen i Aarhus d. 7.-9. september 2012.

Her samles madinteresserede side om side med danske og nordiske avlere producenter og kokke, som har ambitioner om at skabe mad af høj kvalitet i balance med naturen. Du kan komme på madkursus, i madbiograf, tage på gourmet-picnic langs vandet eller på tangsafari (!) i Aarhus bugt og efterfølgende lære at tilberede det, du fanger sammen med professionelle kokke, eller du kan være med, når konditorlandsholdet kreerer lækre kager.

Leder du bare efter inspiration, er der masser at hente her. Faktisk er der så meget, at jeg bliver helt forpustet ved tanken.  Tjek lige programmet engang! Fire sider spækket med spændende oplevelser. Det er lige, så tænderne løber i vand.

Behøver jeg at sige, at jeg er helt syg efter at deltage? Og at jeg er helt smadret over ikke at kunne den weekend, hvor det hele løber af stablen? Jeg skal nemlig til Barcelona, og det kan man jo ikke tillade sig at være ked af, men mand, hvor er jeg ærgerlig over, at en tur til Aarhus så er udelukket for mit vedkommende.

Men… og nu kommer vi til det gode: Og det er, at jeg har fået to weekendbilletter af Food Festival, og da jeg ikke selv kan deltage, kan du måske tage afsted i stedet for mig?

I hvert fald får du her chancen for at vinde de to weekendbilletter. Det eneste, du skal gøre for at deltage er, at du skal lægge en kommentar til dette indlæg og fortælle mig, hvorfor det er dig, der skal vinde de to billetter. Hvis du har lyst, får du oven i puljen lov til at gæsteblogge her på Madbanditten efter festivalen, hvor du fortæller mig og alle læserne om, hvad du oplevede, da du var der. Denne del er dog valgfri.

Sidste frist for deltagelse er søndag d. 5. august kl. 17.00. Vinderen offentliggøres mandag morgen.

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Vind billetter til Food Festival i Aarhus”

Skriv en kommentar

 1. Som smagsdommer vil jeg elske at vinde billetter til mine lommer. Opleve årets festival med et afsluttende bal og følge op med et par ord som udspringer af weekendens spor.
  Sanse glad og elsker mad efter et bad.

  Svar
 2. Det skal være mig!

  Har lige googlet din side og er helt væk i den!
  Jeg har spist low carb i 5 uger nu og har tabt mig 8,5 kg! Jeg står overfor fristelser hver dag, da jeg har et sukkerprint firma og det er sgu ikke altid lige nemt! Men jeg har måttet erkende, at jeg ikke kan TÅLE sukker af mange forskellige årsager!Så jeg kæmper videre og enhver hjælp (som fx. din side) og håndsrækning vil blive modtaget med kyshånd. Og så vil jeg rigtig gerne være gæsteblogger. :)

  Svar
 3. Uhh det er der jo mange gode grunde til at jeg skal :-)
  1. For at fejre/belønne min første kommentar her på bloggen – ja på en blog i det hele taget nogensinde
  2. Elsker mad af god kvalitet og inkarneret økotilhænger. Går aldrig på kompromis med økologien og kvaliteten og har nu endelig efter måneders og atter måneders læsning på bloggen her taget skridtet til LCHF. Det kræver selvfølgelig yderligere inspiration, som jeg skal have på Food Festivallen.
  3. Endelig bor jeg jo i Århus,så det er da helt oplagt at jeg skal deltage her :-)

  Svar
  • Hov glemte lige denne
   – Desuden må alle mine nu hele tre blogindlæg, selvfølgelig føre til en karriere som gæsteblogger her på siden ;-)

   Svar
 4. Det ville være en rigtig god oplevelse at komme til food festival, og få ny inspiration. jeg i lære om ernæringsassistent og vil gerne opleve dette :) fed hjemme side du her :)))

  Svar
 5. Hej Jane.
  Jeg er en ung pige fra Århus . Jeg er i behandling for en spiseforstyrrelse og er heldigvis ok på vej i den rigtige retning og tilbage til livet. Jeg er ret sikker på at LCFH livsstilen er en af nøglerne til et mere normalt forhold til mad, og i den forbindelse hjælper din blog rigtig meget. Jeg slipper nok aldrig de spiseforstyrrede tanker helt, men tankerne om hvordan min krop kan få det (med dine finde beskrivelser) af LCHF inspirerer mig virkelig til at tage kampen op Jeg er træt af at være træt!!
  Jeg ville super gerne vinde billet og få inspiration til ny mad, (og bare mad generelt som jeg jo har udelukket mig selv fra i flere år)
  Lige meget hvad, så tak for en inspirende blog. ;)
  Kærlig hilsen Sofie

  Svar
 6. Det skal jeg – fordi der endelig sker noget i Jylland og jeg bor kun en time derfra… Og fordi jeg elsker alt omkring mad og gode råvarer. Og fordi jeg kan tage min lange specialvareliste med og få opfyldt nogle af mine “hede” drømme… Vil du have flere grunde? Jeg vil virkelig gerne vinde denne ;-)
  Knus Tina

  Svar
 7. De to billetter skal Bo og jeg da have. Vi havde planlagt at skulle derop alligevel og få vinde de billetter være skønt.
  Vi trænger sådan til en kærestetur og maden er tit rammen om sådan en tur. Jeg har boet i Århus og trænger at komme dertil igen. Når vi er færdige på festivalen, skal vi ind og snuse rundt i byen og spise på den nye rawrestaurent i vestergade, som vi længe har snakket om at komme på. Vi elsker ar udforske nye spise og det er tit rammen om vores samvær.
  At få lov til at gæsteblogge på bloggen her ville være en ære og der skulle ikke mangle noget, hverken i sprøde sætninger eller flotte stemningsfulde billeder, som vil klæde bloggen.
  Jeg har min egen madblog med stenaldermad og lLCHF og en del sukker- og glutenfri mad. Mit hjerte brænder for at ændre folks vaner og inspirere dem til at prøve at spise anderledes og det er lige netop det jeg vil vise med mine billeder og indlægget.

  Svar
 8. Ei, det vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg har jo været LCHF i over et år nu, og bliver dagligt frustreret over det sløje udvalg der er i fx vores lille lokale brugs herude på landet. Hvor må det være så meget nemmere at bo i en storby, rent kostmæssigt.. Jeg elsker mad, god mad af høj kvalitet og med et ordentligt aftryk dyrevelfærdsmæssigt. Derfor skal jeg da afsted, når nu der endelig sker noget spændende madmæssigt i jylland.

  Jeg er 100 % frisk på at blogge og det hele, og har endda masser af tid :) Så håber jeg vinder, og tak for en fantastisk inspirerende blog, jeg bruger rigtig tit dine opskrifter..

  Svar
 9. Det lyder da bare rigtig spændende, ville ikke være dårligt at vinde. :)
  Jeg er lige kommet ind på Ernæring og Sundhed i Århus, og interessere mig meget for god mad, og kvalitet.
  Det ville være en rigtig god oplevelse at komme til food festival, og få ny inspiration. :)

  Svar
 10. Det er da helt sikkert mig der skal afsted!

  Jeg er en 20årig tøs som siden januar er begyndt, at tænke rigtig meget over, hvad jeg putter i munden, og har derfor tabt 15kg. Jeg har fundet ud af, at sund mad sagtens kan smage godt! Før i tiden var jeg meget kræsen og hadede grøntsager, men nu spiser jeg næsten ikke andet.

  Havde her i sommer søgt ind på Ernæring og sundhed i Sorø – fordi sund kost interesserer mig så meget, men kom desværre IKKE ind :-(, og derfor fortjener jeg da en fed weekend i Århus! Det kunne være suuuper fedt at opleve sådan en festival, og snakke med en masse andre som interesserer sig for food ;-).

  Svar
 11. Det lyder som en helt fantastisk mulighed.
  Jeg lever ikke efter LCHF, men interessere mig rigtig meget for god mad, gode råvarer og for hvad der er godt for min krop. Det er så spændende at finde opdage nye ingredienser, retter eller nye måder at tilberede de gamle. Jeg er en ivrig bloglæser og kan sidde i flere timer og blive mere og mere sulten, især efter de sundere alternativer til alt slikket.
  Jeg vil super gerne afsted og have den skønne oplevelse!

  Svar
 12. Aah, dette lyder som en helt fantastisk mulighed!
  Har aldrig været med til nogle af disse madfestivaller før, har dog altid gerne ville prøve det!
  Jeg er vild med at spise lækker, interressant mad, og elsker samtidig at eksperimentere. Så det ville være helt fantastisk hvis jeg vandt og fik muligheden for denne oplevelse!

  Svar
 13. Jamen jeg synes jo klart, at det er mig du skal sende afsted;)!
  Jeg lever LCHF/paleo-style, og er meget spændt på hvad de store selskaber (Arla, Danish Crown mv.) har tænkt sig at vise et sådan sted, således deres produkter bliver mere interessante for bl.a. sådan en som mig. Jeg er overbevist om, at det er en nødvendighed for også de store selskaber, at følge samfundet fokus på rene råvarer, hvilket betyder færre E-numre og stivelsesholdige tilsætningsstoffer – hvilket jeg tror er en væsentlig grund til deres tilstedværelse på food festivallen.
  Derudover er jeg altid nysgerrig på, at opdage nye/ukendte producenter af fødevare, da det giver masser af inspiration.
  Håber og glæder mig til du vælger mig;)
  Mvh.
  Mai

  Svar
 14. Årh ja tak – count me in!
  Du skal sende mig afsted, fordi jeg trænger til at komme ud og suge inspiration. LCHF er stadig en ‘ny’ kost for mig og jeg bliver mere og mere interesseret i gode råvarer – som helt sikkert må være godt repræsenteret på festivalen.
  Ny input og smag er derfor meget velkommen.
  KH
  – frk. sveske

  Svar