Vind 2 billetter til LCHF-foredrag


I dag kan du vinde 2 billetter til det foredrag, jeg holder i Birkerød d. 22. januar. Foredraget hedder MÆT & SLANK med LCHF og løfter sløret en smule for hvad min nye bog indeholder.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, foregår det ovre på Madbandittens Facebookside. Du kan også læse mere om foredraget HER.

mætogslankmed LCHF

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Vind 2 billetter til LCHF-foredrag”

 1. Hej Jane.
  Missionen er lykkes og billetten ligger i indbakken.
  Så nu er der bare tilbage at glæde sig og at finde til Birkerød:-)

  Svar
 2. Hej Jane
  Jeg er ikke på facebook og kan derfor ikke deltage, ville egentlig bare købe en billet, til forestillingen:-) Men kan ikke komme ind på siden, hvor man køber! Er der udsolgt??
  Håber at tredje gang er lykkens gang i forsøget på at komme til dit foredrag.

  Svar