Vil du vinde min bog?


Nu er det ved at være seks uger siden min bog kom på gaden, og jeg modtager stadig massevis af begejstrede tilbagemeldinger. Både på Instagram, hvor folk tagger mig, når de har lavet mad derfra eller på Facebook. Og det gør mig bare stadig enormt glad og stolt!

Jeg har endnu ikke holdt en eneste konkurrence her på bloggen, hvor man kan vinde min bog. Og det er da egentlig lidt for dårligt, og jeg lover, at I nok skal kunne komme til at vinde bogen her på siden også. Men ikke lige i dag. I dag vil jeg gerne tippe jer om, at Urtekram i deres kommende nyhedsbrev, har et LCHF-tema og en konkurrence, hvor du kan vinde min bog. Så skynd dig over og tilmeld dig nyhedsbrevet. Det gør du lige HER. Og nu du er ovre på Urtekrams side, kan du lige kigge forbi øko-bloggen også, hvor undertegnede jo også blogger.

Hvis du bare slet ikke kan vente og bare må eje den bog nu, kan du købe den fx på Saxo.com og på Plusbog, hvis du abonnerer på det. Du kan selvfølgelig også finde bogen hos din boghandler!

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Vil du vinde min bog?”

Skriv en kommentar

 1. Fantastisk bog, elsker dine hotdogs, håber der kommer flere bøger ra dig… (fx. sommerens grill, snacks, og desserter, picnic og madpakker og jeg kunne blive ved. ) tak for god inspiration.. kh Johanne

  Svar
 2. Hej
  Jeg har heldigvis allerede din bog, og er rigtig rigtig glad for den! Jeg vil bare give et tip om at man i dag kan købe en Gefu spiralizer billigt på det tyske Amazon.de. Jeg har købt den der hedder 13460 for omkring 20. € inkl forsendelse.. Måske andre kan bruge tippet ;0)

  Svar
 3. Hej Jane – opfordring modtaget og økoblog / nyhedsbrev nu på listen over dagligdagens dosis af info og nyheder…Måske skulle du ved lejlighed opdatere din profil på Urtekram.dk – “Jeg arbejder i øjeblikket på min første bog ”LCHF – SPIS DIG MÆT OG GLAD”, som udkommer til april ved Politikens Forlag.” – den er jo lidt uaktuel nu….
  Tak for masser af inspiration…

  Svar