Flere af jer har været så søde at skrive til mig den sidste uges tid for at fortælle mig, at man på Saxo.com havde sat min nye bog i forsalg. Og derved afsløret den titel, som vi har lavet tovtrækkeri om i månedsvis. Jeg ville jo rigtig gerne selv breake titlen, men jeg har ventet på, at vi fik en forside på plads. Og det har vi nu. Altså næsten. For der arbejdes lidt på den endnu, men jeg synes, den er klar nok til, at jeg gerne vil vise jer et lille preview.
Så her er den! Selvom denne bog er mit barn nr. 2, er det lidt et anderledes barn nr. 2. Bogen her er nemlig en slags “storebror” til den første bog. Hvor vi i den første bog skulle introducere en helt ny livsstil (altså ny for danskerne, forstås) og gøre det ufarligt og hverdagsagtigt, kommer vi i bogen her et spadestik dybere ned. Det er selvfølgelig stadig ufarligt og hverdagsagtigt, men vi tager bare skridtet lidt længere.
I SPIS DIG MÆT & GLAD var fokus meget på, at man skulle prøve sig frem og finde en vej, der fungerer. Det mener jeg stadig, man skal, men jeg ved, at flere af jer har savnet nogle mere konkrete råd til, hvordan man kan sammensætte sin kost, fordi det ER grænseoverskridende pludselig at skulle spise det forjættede fedt. Hvor meget er for meget og for lidt er for lidt? Og hvis man i årevis har ignoreret kroppens signaler, kan det være svært at være efterladt med et råd om “at mærke efter”. Bogen her indeholder derfor en god, praktisk og konkret guide til at komme godt i gang med (striks) LCHF og få etableret nogle gode (fedt)vaner fra start.
Men den tager også turen videre og kigger på, hvor man kan sætte ind, hvis man gerne vil gå ned i vægt. Både for den, der er ny på LCHF og for den, der har spist LCHF i længere tid. Og her bliver det lidt holistisk, og vi kommer omkring både hormoner og stress.
Nå, det blev lige en lang snak. Se også denne beskrivelse, hvor jeg har uddybet lidt, hvad bogen indeholder.
Jeg overvejer at købe et parti af bogen og sælge signerede eksemplarer. Ikke ligesom sidst med hele det der PostDanmark-debâcle, men måske mere i form af en slags åben reception, hvor man kan møde op, købe en bog og drikke et glas bobler med forfatteren. Men mere om det senere…
Sidste fotodag
I dag er sidste fotodag i denne omgang. Vi er ved at være igennem alle opskrifterne, og jeg er glad og lettet over, at de næsten allesammen har fungeret ude i fotostudiet. Alle opskrifter er jo testet 1-2 gange hjemme hos mig og derefter en tredje gang i fotostudiet. På den måde sikrer vi os, at opskrifterne passer, at rækkefølgen giver mening, og at alle steps er forklaret. Det er et kæmpe arbejde og derfor virkelig dejligt, når det lykkes! Til sidst kan du få et lille glimt af vores arbejde de sidste to uger.
Ja det er rigtigt og lægen var rigtig positiv og talte meget positivt om det. Han kunne din hjemmeside og sagde flere gange at vi skulle gå end på når vi kom hjem der fra. Købte din bog bagefter og lever efter den til at starte med og bruger det rigtigt tit. Den 2 af hvad jeg bruger af bog. Bare til at jeg kom igang med at få noget mad er virkelig stort og mad som jeg gerne vil ha din bog. Har alt hvad mennesker som ikke vil spise og kan spise. Kan ønske sig og det er nemt at spise
Glæder mig til den udkommer. Har 1 og det er god det fik til at spise igen og tage på igen :) Pandekagerne der fra er gode. De anbefaler din bog på Psykiatrisk sygehus i Aalborg
Er det rigtigt? det er jeg da glad for at høre…
Hej Jane glæder mig til bog nr. to også.
Er meget glad for bog 1 – i signeret udgave. Kommer nok ikke til reception – medmindre den kan gentages vest for storebælt. Måske du kunne overveje at holde en mere for alle jyder og fynboer?
Jeg har nu levet efter LCHF principperne i et par måneder, og er stadigvæk forundret over hvor godt jeg har det. Stiller mig altid på vægten med katastrofealarm i baghovedet – de kommer bare aldrig – tværtimod! Det er virkelig en gang oprydning i en livslangt anskuelse af hvad man “bør” spise. Tak for hjælpen :-).
Den må jeg bare eje! Ser super spændende ud.
Glæder mig så meget til din nye bog ;-)
Købte din første lige efter sommerferien og er ved at vende mig til den nye livsstil. Kan stadig være i tvivl om hvad der er for meget og hvad er for lidt, så det afsnit glæder jeg mig til at se dit bud på.
Opskrifterne er efter min mening godt bygget op.
Jeg har aldrig været en ørn i et køkken og det er tit at der i andre almindelige opskrifter er en masse ting der er taget for givet og så står man der og ved ikke hvad man nu skal stille op.
Mange hilsener mig der aldrig har lavet så god mad som nu ;-)
Hold op hvor ser den godt ud – glæder mig helt vildt til den kommer hjem i køkkenet og står ved siden af den anden :)
Selvfølgelig kan man da både købe din bog og alle de andre spændende bøger, som findes om LCHF. Når man læser kommentarerne,, virker det som, at folk længes efter
endnu mere information om emnet og det findes jo i stor stil allerede. LCHF blev
født i SVERIGE (men står selvfølgelig på skuldrene af tidligere teorier). Så er det jo naturligt, at der netop i Sverige findes rigtig mange muligheder. Der er mange mennesker hinsidan, som vi kan takke for, at de er gået i spidsen for at udbrede
oplysning om, hvordan myndigheder, journalister, læger m.fl. misinformerer, lyver
og modarbejder omkring netop LCHF. Hvordan økonomiske interesser står i vejen
for, at sikre vores helbred bedst muligt. Annika Dahlqvist blandt flere er jo et godt
eksempel på, hvordan hun satte sin lægegerning på spil og derefter rejste rundt i
Sverige for at udbrede sit budskab omkring, hvordan hun fik et godt helbred igen,
efter at have døjet med en masse skavanker igennem mange år. Prøve at få folk til at forstå, at det ikke går med alle de kulhydrater, som vi fristes med hver eneste dag.
Så, Jane, din mission er vel også at udbrede det gode budskab så meget som
muligt og så gør det vel ikke noget at gøre opmærksom på, at du går i fodsporene
af nogle mennesker, som har ydet og stadig gør det – en kæmpe indsats med risiko for at miste deres troværdighed, forsørgelsesgrundlag m.m.
Jamen jeg er da helt enig og jeg anbefaler også gerne rask væk de svenske bøger. Jeg synes bare placeringen af din kommentar var lidt pudsig.
Det er ikke nødvendigt at vente med en god LCHF-kogebog til ultimo januar.
I Sverige har de allerede opfundet alverdens dejlige opskrifter med LCHF og
og til alle mulige behov. Tag til Sverige, hvis du bor i Østdanmark, og opdag
de flotteste kogebøger, som ofte fylder godt på boghylderne. Eller gå på nettet
og bestil hjem i din postkasse. Der er også et hav af blogs, som fortæller om
liv, som er blevet forbedrede med LCHF, ja tilmed reddet livet på folk.
Haha… Jamen godt tip! Og så vælger jeg ellers at se bort fra, at du anbefaler folk ikke at vente på min bog – på min side. LOL
Hej Jane.
Hvor er det spændende!! – jeg glæder mig MEGET.
Meget velfortjent at du snart er i hus med din ” baby ”
Hep hep:-)
hej. Dejligt med en ny bog……den anden bog bliver brugt HVER dag, især til aftensmad. Jeg har været på LCHF i ca 2 måneder og elsker det. Jeg har også lavet nogle af desserterne, og ja, de er bare gode. Jeg glæder mig at holde jul på LCHF, ved ikke om jeg kan gennemføre 100%, men nu får vi se.
100 % er også et højt mål at sigte efter ;-) Men man kan sagtens komme igennem julen med gode valg. Det er jo ikke kartoflerne til andestegen, der ødelægger hele årets arbejde…
Glæder mig til bogen – er det en gulerodskage jeg spotter på billederne ? Elskede gulerodskage i gamle dage, men gulerødder er jo lidt udskældte
i LCHF verdenen :-(
Nej, det er en græskarkage :-) Jeg elsker også gulerodskage og denne smager som en…
Spændende. Jeg glæder mig til at se den. Det lyder som en fin idé at holde reception, hvor du kan signere bogen og fejre med os og nogle bobler!
Jeg glæder mig rigtigt meget til din nye bog… især efter at have set forsiden og de lækre billeder. Jeg bruger din første bog og din blog flittigt men mangler nogle råd til at sammensætte kosten og det kan jeg se, at du har fokus på. Jeg håber, at du nu, når du har bogen næsten færdig, at du vil kaste dig over emnet “presset gennem længere tid” (stress uden at være gået ned med stress) og den påvirkning det har på kroppen… og især, hvordan man kan komme ud af det igen ved hjælp af bl.a. LCHF. Jeg kommer gerne til reception og køber din nye bog men håber at det bliver i hovedstadsområdet/region hovedstaden.