Vil du på LCHF-kursus?


Vil du gerne i gang med LCHF men har du svært ved at greje, hvordan du skal komme i gang? Vil du også gerne tabe et par kilo uden at skulle være bundet af kostplaner, målinger og vejninger. Så har du nu mulighed for at komme på LCHF-kursus. På kurset lærer du både praktiske tips til at omlægge kosten, men du får også viden om din krops biokemi, så du forstår, hvorfor din krop reagerer, som den gør.

Det er Kost-klinikken Immanuel, som holder kurset. Kost-klinikken Immanuel ligger på Strandvejen i Hellerup, og er ejet af Charlotte Hartvig, som du måske kender fra hendes mange bogudgivelser. Det er diætist Diana Kaiser, som holder kurset. Diana kender du måske her fra bloggen, hvor hun er en flittig kommentator eller fra LCHF-forum, hvor hun også deler ud af sin viden.

Men nok snak. Hvor, hvordan og hvornår kan du læse HER.  Vil du sikre dig en plads? Så er der tilmelding efter først-til-mølle. Og har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte klinikken på info[snabel-a]kost-klinikken-immanuel.dk

Se, det var da en god nyhed! :-)

Opdateret d. 9/2: Interessen for dette kursus var så stor, at der nu er oprettet et aftenkursus også. Se detaljer om det HER.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Vil du på LCHF-kursus?”

Skriv en kommentar

  1. Det lyder jo alt for fedt! Jeg har en veninde, som virkelig gerne vil i gang med LCHF, men hun har svært ved lige at overskue hvordan. Jeg sender hende linket med det samme! :D

    Svar
  2. Neeej snyd – lige som jeg har lagt alle mine penge i et kørekort (en ting jeg har udskudt i ALT for mange år). Håber det bliver en succes så der kommer flere kurser senere. har mødt Diana for en del år siden i anden anledning og hun er super sød.

    Svar