Vil du købe en signeret bog?


Ting går lidt langsomt her i butikken. Eller dvs. det går jo ret stærkt, og derfor er der opgaver, der syltes og syltes og syltes, indtil jeg synes, de har rumsteret i baghovedet længe nok. Som fx at få opdateret min lille shop her på siden, hvor man indtil i går aftes kun har kunne købe SPIS DIG MÆT & GLAD.

Men nu er butikken opdateret, og alle tre bøger er sat til salg. Så står du og mangler en signeret bog til samlingen, har du nu mulighed for at købe en fra SHOPPEN.

LCHF-bøger - Jane Faerber

Synes du, det er synd og skam, at jeg skamferer de fine bøger med mine tarvelige kruseduller, kan du købe bøgerne i din boghandler, i Føtex og Bilka eller hos internetboghandlerne.

Læs om bøgerne her:

LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD

MÆT & SLANK MED LCHF

LCHF – BRØD & KAGER

PS: Det glæder mig ellers at se, at LCHF – BRØD & KAGER har gjort sin entrée både på Saxos bestsellerliste for faglitteratur og på bestsellerlisten hos Plusbog. Stolt forfatter!!

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Vil du købe en signeret bog?”

Skriv en kommentar

 1. Jeg kan kun anbefale denne bog – goså selvom man har de to første. Den er så lækker og inspirerende – og man har bare lyst til at prøve alle opskrifter (selvom det kan jo godt være lidt farligt ;-))
  Mvh Kathe

  Svar
 2. Hej Jane

  Jeg har lige et spørgsmål ang. yacon sirup – er der et alternativ? Jeg kan ikke finde den nogen steder:-( Har fået afvide at den ikke er godkendt herhjemme?! Og derfor ikke er at finde i butikker.

  Tak for nogle fantastiske bøger:-)

  På forhånd tak!

  Venlig hilsen Stine

  Svar
  • Yaconsirup er i restordre :-( Måske kokossirup eller Sukrin Gold kan bruges i stedet. Alt efter hvilken opskrift vi har med at gøre…

   Svar
 3. Hej Jane.
  Jeg ved ikke lige hvor det er passende at stille spørgsmål på din blog, så jeg prøver her. Jeg er på LCHF kost på 2. dagen nu, okay okay jeg ved godt at jeg ikke har givet det lang tid, men… Jeg oplever madlede og kvalme i forhold til at skulle spise maden..? Jeg ved ikke om det handler om overvindelse i forhold til alt fedtet. Jeg savner frugt voldsomt allerede og har svært ved at tænke, at det skulle være så skidt at spise det.
  Og så har jeg et konkret spørgsmål; hvor mange æg må man spise om dagen? Fordeler du det så du kun spiser æg i ét måltid om dagen eller hvordan? Jeg synes hurtigt man kan komme op på en hel bakke om dagen!?
  Venlig hilsen Maja

  Svar
  • Hej Maja

   Overgangsbesvær er helt almindeligt i starten. For de fleste er 3. dagen sværest. Læs mere om overgangsbesvær her: https://www.madbanditten.dk/lchf-og-overgangsbesvaer/

   Jeg har ikke sat loft på antallet af æg om dagen men generelt er det en god idé at variere sin kost, så den ikke bliver for ensidig. Så sørg for at få kød og grøntsager på tallerkenen også!

   Svar
 4. Glæder mig til at modtage bogen snart ;-) dejligt at få den til min samling og spændende med flere opskrifter & endnu mere bageinspiration

  Svar
 5. Suk!
  De bøger ville alle tre gøre sig fantastisk på min bogreol (og i mit køkken!). Har desværre først fødselsdag i oktober, så udsigterne til at få dem foræret er nok en smule lange. Har dog skrevet dem på ønskelisten og sagt til min kæreste, at hvis nu han helt spontant fik lyst til at forkæle mig, så er en af de bøger et rigtig godt valg. Helst med kruseduller i :D

  Svar
 6. Ejjj, hvor ærgerligt, nu har jeg lige bestilt 2 eksemplarer af din fine nye bagebog på http://www.lchfbutikken.dk i går – den ene som fødselsdagsgave til min svigerinde – det kunne ha’ været sjovt at give en signeret udgave … det er ikke altid en fordel at være hurtigt ude ;) Men vi glæder os nu til at modtage den usignerede version også (sidder og spiser en af ‘dine’ rundstykker lige nu … de er lækre!) God dag, hilsner fra Rikke

  Svar
 7. Tillykke med placeringen :-)
  Jeg synes, det er god stil, at man kan vælge at få din krusedulle i bøgerne – det gør det meget sjovere :)

  Svar