Vil du høre de første reaktioner på min bog?


Forlaget har sendt de første presseeksemplarer af min bog ud, og det begynder at dryppe ind med reaktioner på den. Og de er positive! Meget positive. Der faldt en sten fra mit hjerte, da jeg fik den første respons, for selvom jeg godt kan se, at det er en supersmuk bog, er det jo altid anderledes at høre andre sige det. Ikke helt ulig det med børn. Hvoraf mine er de smukkeste, btw.

 

Nå men så fik vi lige det på plads. I kan starte med at drible over på PCOliv, hvor Nina bl,a. skriver:

 

Jeg synes, at “Spis dig mæt og glad” er en fantastisk bog. Den er skrevet af en glad amatør (sagt med dyb respekt), som er fuldt ud på niveau med os læsere. Det er  hverdagssprog og hverdagsopskrifter. Og det er jeg totalt vild med.

PCOliv – læs resten af anmeldelsen HER.

 

En halvtrist mandag formiddag – en af dem, hvor det er lidt svært at komme i gang. Og så kommer min kollega med en pakke til mig. Og det er din nye bog. Og den er så fin, så fin. Tusinde tak for den! Jeg har allerede besluttet, at jeg skal prøve alle opskrifterne. Måske lige med undtagelse af brødene – for dem er jeg for doven til. Nu er min dag allerede blevet meget bedre.

– Klummefabrikken

 

Hold nu kæææfffft – vi har lige fået din bog tilsendt fra forlaget i dag. Hvor ER DEN BARE FEEEEED ! Den er jo sindsygt flot. Vi glæder os helt vildt til, at få tid til at fordybe os i den og teste opskrifterne af!!!

– Kost-Klinikken Immanuel

 

Din bog er lige kommet, og den ser fantastisk ud… Glæder mig til at prøve flæskesværskyllingen, mums…  

– Viivaa.dk

 

Rigtig mange gange tillykke med dine nye bog. I skrivende stund sidder jeg med et eksemplar ved siden af mig.  Det ser super godt ud :-)

Urtekram

 

Beklager på forhånd, at jeg udleverer jeres ord ;-)

 

Og jeg har også fået min første buket blomster. Den kom fra svigermor, som kom forbi og tog dagens lockoutede barn med ud, så jeg kan få et par timers arbejdsro.

 

 

 

Og nu bøgerne i PostDanmarks varetægt, og de har lovet, at de kommer ud i morgen. Så jeg fjerner byrden fra mine skuldre og stoler på det. 

 

Vi kunne lige nøjagtigt have alle bøger i bilen. Inkl. dagens lockoutede barn (jeg sagde jo, hun var smuk!)

 

 

 

Og da vi omsider fandt et posthus, der ville tage imod bøgerne, fyldte vi et helt bur.

 

 

 

Nå ja, og bogen som I enten får med posten i morgen, eller som I skal spotte nede i boghandleren, den ser sådan her ud.

 

 

Nå, okay, det vidste I godt. Udmærket. Jeg fornemmer, at det bliver en grådlabil dag i morgen…

 

Og så takker jeg ellers af herfra som boghandler. Det har været hyggeligt, men mand, hvor er det meget arbejde. Så fremover lader jeg de professionelle boghandlere om at sælge bogen, og det gør de fra i morgen. Hvis du er netshopper, kan du bl.a. købe bogen til yderst favorable priser her: Saxo.com,  Adlibris eller Plusbog

 

 

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

37 kommentarer til “Vil du høre de første reaktioner på min bog?”

Skriv en kommentar

 1. Først og fremmest – fantastik bog:) har nu lavet mad efter den i tre dage uden problemer, selvom jeg absolut ikke er kokkevant :) men hertil kommer så mit spørgsmål: kan jeg leve slavisk efter morgen, middag, aftens opskrifterne? Altså hvor jeg veksler lidt mellem dem. Mest fordi jeg ikke selv er så kreativ i køkken, og fordi jeg ikke helt er inde i rutinen med det her lchf,endnu. For jeg kan mærke at jeg måske er lidt for glad for mejeriprodukterne i dine opskrifter og ved ikke hvor grænse går mht til dem. Og at man skal spise til man er mæt? Hvad hvis det betyder 2-3 portioner? Er der en grænse i dine opskrifter man helst ikke skal overskride når manglerne vil tabe sig? Håber du kan guide mig lidt mht til din bog og mit “overforbrug” af denne :)
  Hilsen ina

  Svar
  • Ja, det synes jeg godt, du kan. Det er klart at nogle opskrifter indeholder flere kulhydrater end andre (fx i form af nødder eller meget mejeriprodukt) og det kan måske være en idé at dele dem lidt ud.

   Du skal spise til du ikke er sulten mere. Nogle dage spiser jeg meget, andre dage mindre. Jeg prøver at navigere efter følelsen i maven. HUsk at både sult og mæthed føles anderledes på LCHF end på kulhydratrig kost. Det er rigtig værdifuldt at prøve at lære sig selv at mærke efter, så man slipper kontrollen (i hovedet) lidt. Og vi skal derfor hverken underspise eller overspise. Når vi behandler vores krop pænt, svarer den pænt tilbage. Det tror jeg på. :)

   Svar
 2. Hvor er det bare fantastisk! Og jeg er helt enig i alle de positive kommentarer. Jeg købte bogen for 3 uger siden, og siden har familien bare “spist sig igennem” bogen. Sidste uge fik vi prøvet en ny opskrift hver dag. Stort! Alle er glade, tilfredse og mætte (dvs. en meget tilfreds mand, en lettere kræsen dreng på 5 år, og en meget sulten pige på 2,5 år). Så kæmpe tak herfra :o)

  Svar
 3. Nyd hvert et øjeblik, Jane! Og sol dig endelig i søde hilsener, gode anmeldelser og forhåbentlig både en masse omtale og et ordentlig salg.
  Jeg ønsker dig det bedste med den bog!

  Svar
 4. Aiii, så kommer mine bandeord ud i æteren, høhø….Nå, men det er jo i den gode sags tjeneste ;)

  Og endnu engang tillykke :)

  Svar
 5. Hej Jane
  Jeg har nu fulgt din blok i et stykke tid. Kiggede først sporadisk på den via nogle links på facebook og en henvisning i et fitlivingblad, mener jeg. Det bed sig ikke helt fast, før jeg stødte på et link på Kostklinikken Immanuels hjemmeside. Så måtte der være noget om snakken med det LCHF.
  Du må efterhånden have pres over al den ros, du får, men jeg vil alligevel lige stemme i og sige tak for en superinspirerende blog. Meget appellerende layout og en dejlig ærlig og humoristisk tilgang til livsstilen.
  Glæder mig til at få din bog med posten i morgen.
  (Har dog vovet mig ud i et overmodigt projekt, der hedder Copenhagen Marathon for første gang, så for ikke at give mig selv flere udfordringer end nødvendigt, venter jeg med at gå 100% på lav-kulhydratkosten, til det er overstået)
  Ps. Sjovt at se videoerne. Som at møde en penneveninde for første gang! :o)

  Svar
  • Tak for din fine kommentar, Signe! Jeg har godt bemærket, at jeg er begyndt at få trafik ude fra kost-klinikken, og det er jo superskønt, at vi kan forene kræfter i den gode sags tjeneste.

   Og maraton? Mand, hvor er du sej! Respekt herfra! :-)

   Svar
 6. Sødeste Jane! Du fortjener hvert et sødt ord – og mere til! Du gjorde det – fandme! Og dette er kun begyndelsen ;-) Det bliver for vildt at følge dig i TV, medierne, osv.
  T I L L Y K K E ! !

  Svar
 7. Mange gange tillykke! Bogen ser superflot ud. Og kostbloggerrespekt for det der lækre stykke (økologisk, ser det ud til at være) bacon på forsiden. Awesome!

  Svar
  • Mange tak. budzinski! Og thumbs up til øko-bacon på forsiden. Jeg havde gerne set den flankeret med en pakke økosmør, men det så for usexet ud, desværre ;-)

   Svar
 8. Kære Jane.
  Tusind gange tillykke med din smukke bog. Jeg glæder mig til at komme hjem fra job i morgen – så skal resten af dagen bruges på at læse. Jeg beundre dit mod – at sige sit job op og satse på egne drømme, det er vi mange der drømmer om – med det er få der virkelig tør at tage springet <3
  Tak for en fed blog – som for mig er blevet en naturlig del af min hverdag (og weekend).
  Kærligst Maria

  Svar
 9. hejsa……jeg kan jo læse alle de fine anmeldelser på din nye bog…..Jeg kunne godt tænke mig at vide hvornår jeg kan forvente at modtage den…..jeg har bestilt og betalt den 0604..2013…..venlig hilsen leisy snehøj

  Svar
 10. STORT.. MEGA… stort tillykke. Jeg er i dyb respekt over dit store arbejde med at få bogen færdig. Jeg tager hatten af for at du troede på det, du tog muligheden.. du GJORDE DET! Det er fandme fedt og for mig er det en stor bedrift.
  Vi er jo alle forskellige, men personligt er jeg fasineret af at du tør og gjorde det :) Fedt fedt fedt !!

  Svar
  • Årh tak for den fine kommentar! Det er helt utroligt dejligt at være lykkes med noget, som var så angstfremkaldende til at begynde med. Men det betaler sig at turde. Det tror jeg på :-)

   Svar
 11. Jeg har bestilt fra Saxo og de har skrevet til mig i dag at den er på vej – så mon ikke jeg også får min i morgen? :) Jeg glæder mig til at kigge i den og få lidt andet end forsiden at se ;)

  Svar
 12. Stort tillykke med bogen. Fik bestilt den i går på Saxo, og allerede fået en mail om at de har sendt den. Håber den er her i morgen. Glæder mig vildt meget til at læse den og se de flotte billeder. Så flot gået Jane :)

  Svar
 13. Hold nu op hvor jeg glæder mig til i morgen hvor din bog forhåbentlig ligger i min postkasse. Sikke et kæmpe arbejde, godt gået og stort tillykke :-)

  Svar
 14. Jeg nåede desværre ikke at købe bogen i første omgang, eftersom min økonomi ikke rigtig gav mig mulighed for det. Men jeg skal uden tvivl have investeret i din smukke bog, når min krop begynder at opføre sig lidt mere normalt, og jeg rent faktisk kan spise mælkeprodukter, æg og nødder igen (jeg krydser i hvert fald fingre!).Under alle omstændigheder et kæmpe tillykke fra mig. Jeg glæder mig til at læse de andres reaktioner på den, når de snart får den med posten! :D

  Svar
 15. Hej Jane

  Vil bare sige at det er så godt gået :) Tillykke med det. Jeg må heller få den købt, så jeg kan prøve nogle af alle dine lækre opskrifter.

  Knus Lotte (Bibis veninde)

  Svar
 16. Holdaop hvor spændende! Jeg håber godt nok ikke, I skulle køre langt for at finde et posthus, der ville tage bøgerne (den sætning skurrede i mine ører, men jeg har jo også et anstrengt forhold til Post Danmark). Sød svigermor, der både tager sig af barn og giver blomster!

  Svar
  • Nej heldigvis ikke. Bare pudsigt at det skulle være et problem at få et posthus til overhovedet at tage dem :-/

   Svar